Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

SAN - T3 - 180 капсули

Цена: 58.00 лв.
Kоличество:
SAN

SAN - T3 - 180 капсули информация

Загуба на мазнини без стимуланти

 

  • Силните страни на T3:
  • 99.9% чист гугулстерон
  • Естествено засилва метаболизма
  • Служи в подкрепа на работата на щитовидната жлеза
  • Стимулира загубата на мазнини

 

Поддържайки нормалното действие на метаболизма си е трудно загубването на мазнини. Т3 регулира работата на щитовидната жлеза докато топи мазнините. Целта е да не се забавя метаболизма, да се избегнат умората и лошото настроение, които се получават в следствие на диети и недостатъчност на хранителни вещества.

Макар, че има химични разтвори за ниски нива на тироидните хормони, те не се препоръчват особено, тъй като могат да доведат до намаляване на физическата производителност на организма. От SAN Nutrition чрез продукта си T3 решават проблема, представяйки мощно и естествено решение, което поддържа и дори подобрява системните функции на организма.

Гугулстероните имат дълга история на ползи за здравето – от техните благоприятни ефекти върху нивата на липидите в кръвта, през способността им да потискат възпалението, до лечение на акне. Благоприятното действие върху производството на хормони на щитовидната жлеза е защото Т3 се състои от 99,9% чисти гугулстерони, които са стандартизирани – 55% Z и 45% E изомери, като се гарантира максимална ефективност. Т3 поддържа естествено щитовидната жлеза, изгаря мазнините без да стимулира нервната ви система и това го прави идеалния избор за естествено увеличение на капацитета на тялото и топенето на мазнини, БЕЗ странични ефекти!

Употреба

Една капсула на ден. Приема се с вода.

SAN - T3 - 180 капсули - подобни продукти

SAN - ALCAR 750 (Acetyl-L-Carnitine) - 100 tabs

SAN - ALCAR 750 (Acetyl-L-Carnitine) - 100 tabs

Продукти за отслабване

SAN

54.00 лв.

SAN - L-Carnitine 700 - 87 гр.

SAN - L-Carnitine 700 - 87 гр.

Продукти за отслабване

SAN

60.00 лв.

SAN - L-Carnitine Liquid - 473 мл

SAN - L-Carnitine Liquid - 473 мл

Продукти за отслабване

SAN

70.00 лв.