Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

RONNIE COLEMAN - Pro-Antium - 2150 Г

Вкус
Цена: 137.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Ronnie Coleman

RONNIE COLEMAN - Pro-Antium - 2150 Г информация

Представяме Ви Pro-Antium - подсилена протеинова матрица

„Диетата на всеки културист се върти около едно нещо... ПРОТЕИНА! Предвид факта, че съм професионален състезател повече от 20 години и съм печелил Мистър Олимпия 8 пъти, сигурно зная няколко неща относно протеина като хранителна добавка."

Подсилен протеинов комплекс - Pro-Antium

"Сигурно четете тези редове, защото осъзнавате, че 29 гр. протеин в доза е едно сериозно количество! Сигурно си мислите, че 29 гр. протеин е повече от стандартната доза? Да, но аз не съм стандартен бодибилдър, нито пък искам да очаквате стандартните резултати! Време е някой да създаде формула, която да осигурява допълнително протеин, за да срещне нуждите на тези, които имат нужда."

Pro-Anium е създаден с една ясна цел: да осигури възможно най-качествения протеин във възможно най-добрата концентрация!

Културистите и фитнес моделите трябва да ценят всеки грам протеин, който приемат и това понякога излиза много скъпо – никой не знае това по-добре от мен. Pro-Anium е създаден точно за такива атлети.

"Като състезател от световна величина, не мога да очаквам атлетите да приемат нещо, което аз самият не бих приемал. 29 гр." от най-качественият протеин в доза – това е моя избор! Pro-Anium е вкусен, плътен и най-важното ...СИЛЕН!!! Няма да сбъркате с Pro-Anium. Всеки грам е от значение!"

"YEAH BUDDY!"

Употреба

Една доза преди тренировка и една доза веднага след нея. Като заместител на хранене. Сутрин и вечер.