Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Био масло от жожоба 50ml

Цена: 18.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Alteya Organics

Био масло от жожоба 50ml информация

Маслото от жожоба е течен восък получен от семена на растението Жожоба (произнасящо се Хо-хо-ба). Маслото попива много добре в дълбочина и не оставя мазни следи. Подобрява кръвообръщението, подхранва и регенерира.  Маслото от жожоба е много подходящо и при мазна кожа, защото се нанася лесно, абсорбира се бързо и не предизвиква свръхомазняване. Оставя приятно усещане и "запечатва" влагата в кожата за по-дълго време. Често се използва като основа (базисно масло) в различни комбинации за кремове, парфюми, масажни масла за баня и тяло. Отличен балсам за коса, тяло и нокти. Не е нужно да се съхранява в хладилник като другите масла.

Състав

Био масло от жожоба.

Органично сертифициран продукт 100% чисто растително масло.

Употреба

Начин на употреба:

За хидратация - нанася се пестеливо върху лицето и шията. Масажира се леко в посока от деколтето към лицето, на основата на масажни линии, с опъващи кръгообразни или спираловидни движения поне 2-3 минути във всеки участък.

За премахване на грим - тъй като не дразни очите и не е предизвиква алергии маслото може да се използва за премахване на грим ( фон дьо тен, червило, руж).

За балсам за устни - капнете няколко капки върху пръстите и нанесeте върху устните.

Като балсам за коса - можете да добавите няколко капки към балсам за коса или нанесете преди измиване като маска. Помага и за премахване на пърхот.