Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

PRIMAFORCE - Yohimbine HCL - 90 Капсули

Цена: 35.00 лв.
Kоличество:
PRIMAFORCE

PRIMAFORCE - Yohimbine HCL - 90 Капсули информация

Yohimbine HCL е естествен алкалоид, чиито екстракт се извлича от кората на дърветата Ипоруро и Рауволфия, растящи в югоизточна Азия.

Yohimbine (Йохимбин) е доказала се билка с редица ефекти върху тялото, но най-ценните й свойства са тези свързани с горенето на мазнини и качествата й на афродизиак. Йохимбинът е един от най-мощните и ефективни стимуланти на пазара.

Yohimbine HCL на Primaforce подобрява менталния фокус и желанието за физическа активност, увеличава енергийните резерви и издръжливостта.

В тези си качества Йохимбинът е подходящ за употреба преди кардио дейности или дълготрайна активност.

За разлика от кофеина, който дава бърз и кратък приток на енергия, Yohimbine действа в един по-дълготраен прозорец и осигуярва постоянен приток на енергия без последващ спад. Притежава качествата на силен термогеник. Той повишава вътреклетъчната температура и ускорява метаболизма.

Предназначение на продукта на Primaforce

Йохимбинът е най-често използван като добавка за горене на мазнини. Една от най-ефективните съставки за горене на мазнини, поради свойството му да блокира алфа-рецепторите в тялото. Това са рецептори, отговорни за складирането на мазнини. При мъжете, те са най-много в областта на корема и под гърдите, а при жените, в задното бедро и глутеуса. Чрез блокирането на тези рецептори, йохимбинът блокира и трупането на подкожни мазнини, а чрез качествата си на стимулант и термогеник, помага за изгарянето на вече наличните такива.

Yohimbine е също така и мощен афродизиак.

В много азиатски култури и съвременни държави, той се използва за лечение на импотентност и по-силна спермогенеза. Доказано увеличава либидото и сексуалното желание, както и сексуалната издръжливост. Той е изключително подходящ за мъже и за жени и не влияе върху хормоналния баланс.

Употреба

1-2 капсули дневно на гладно. Не приемайте 6-8 часа преди сън.

PRIMAFORCE - Yohimbine HCL - 90 Капсули - подобни продукти

PRIMAFORCE - ALCAR (Acetyl L-Carnitine) - 250 Г

PRIMAFORCE - ALCAR (Acetyl L-Carnitine) - 250 Г

Продукти за отслабване

PRIMAFORCE

56.00 лв.

PRIMAFORCE - ALCALEAN (Acetyl L-Carnitine) - 100 Капсули

PRIMAFORCE - ALCALEAN (Acetyl L-Carnitine) - 100 Капсули

Продукти за отслабване

PRIMAFORCE

41.00 лв.

PRIMAFORCE - Green Coffee Bean - 60 Капсули

PRIMAFORCE - Green Coffee Bean - 60 Капсули

Продукти за отслабване

PRIMAFORCE

37.00 лв.