Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

PRIMAFORCE - MAX CLA - 180 Дражета

Цена: 45.00 лв.
Kоличество:
PRIMAFORCE

PRIMAFORCE - MAX CLA - 180 Дражета информация

Какво е съдържа продуктът на Primaforce - Max CLA?

CLA е съкратеното наименование на веществото "свързана линолеева киселина" (Conjugated Linoleic-Acid). Това е незаменима мастна киселина, която се отнася към т.нар. Омега-3 мастни киселини.

Какво е основното физиологично въздействие на MAX CLA?

Въпреки, че е мастна киселина, CLA съдейства за намаляване на подкожните мазнини и за увеличаване на мускулната маса.

Какви са оптималните дози?

Смята се, че оптималната доза CLA е от 2 до 5 грама на ден. Вие приемате част от нея с храната, поради което трябва да поемате под формата на препарат не повече от 2-3 грама. Ако завишите дозите, ефектът няма да стане по-добър, така че просто е излишно да поемате повече.

Какви са възможните вредни/странични въздействия при приема на CLA?

Странични ефекти могат да се наблюдават при високи дози от порядъка на 7-10 грама на ден. Те обаче са безобидни - единственото, което CLA може да предизвика, е стомашно разстройство. Приемана в препоръчаните дози, CLA е безопасна и безвредна.

Защо да приемаме MAX CLA?

Години наред специалистите не са обръщали особено внимание на мазнините, като считат, че нямат почти никаква полезна роля в диетата. Тогава те обръщат внимание главно на протеините и въглехидратите. И поради това, едва в последните години се насочва вниманието на учените към липиди и изследванията показват, че мастните киселини са важни за здравето и могат да имат редица положителни ефекти, ако се употребяват правилно.

В един експеримент на контролна група животни е давана CLA като добавка към диетата. За кратко време тези животни увеличават мускулната си тъкан за сметка на мастната, като са на нискокалорична диета. Въпреки диетата, теглото на животните се увеличава, което е явен белег на отличната усвояемост на храната. След спирането на CLA в диетата на животните се наблюдава ново покачване на мастна тъкан. Всичко това показва, че CLA работи наистина. Подобни изследвания са проведени и сред хората.

Резултатите са същите - тези, употребяващи CLA в диетата, губят мастна тъкан много по-лесно от неупотребяващите, като запазват мускулната си маса.

След диетата употребяващитете CLA възвръщат много по-малкък процент от теглото си в сравнение с неупотребяващите. Затова на CLA като на суплемент се възлагат големи надежди в бъдеще.

Употреба

Приемът на CLA е най-добре да става на няколко пъти през деня, а не наведнъж. В случая с MAX CLA вземете 3 пъти по едно драже всеки ден.

PRIMAFORCE - MAX CLA - 180 Дражета - подобни продукти

PRIMAFORCE - Choline Bitartrate

PRIMAFORCE - Choline Bitartrate

Специални продукти

PRIMAFORCE

68.00 лв.

PRIMAFORCE - Lean Green - 60 Капсули

PRIMAFORCE - Lean Green - 60 Капсули

Специални продукти

PRIMAFORCE

30.00 лв.

PRIMAFORCE - MAX CLA - 90 Дражета

PRIMAFORCE - MAX CLA - 90 Дражета

Специални продукти

PRIMAFORCE

31.00 лв.