Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Optimum Nutrition - Opti-Women - 120 капсули

Цена: 72.00 лв.
Kоличество:
OPTIMUM NUTRITION

Optimum Nutrition - Opti-Women - 120 капсули информация

​Суплементът Opti - Women е в разфасовка от 120 капсули. Изборът на капсулна форма, определено е по-удачният и щадящ стомаха вариант, за разлика от таблетките. Това го прави изключително подходящ да се приема и от жени, които имат здравословни проблеми като : колит, гастрит или язва. Капсулите се разграждат много по-бързо.

Хубаво е винаги, когато се приема подобен продукт, независимо дали е на таблетна или капсулна форма, с него да се консумира и повече вода. Екипът на Оптимум Нутришън е подбрал най- оптималният витаминно-минерален комплекс, който да е походящ за жени.

Нека да поговорим малко и за самия бленд. Дневната доза е две капсули и предоставя: Минимум по 100 % покритие на дневните нужди от всеки витамин. Казвам минимум тъй като дозата на витамин Ц е висока, 250 мг, но това не я прави опасна, напротив. Тези 250 мг гарантират една добра антиоксидантна защита, гарантирайки ефективна борба със свободните радикали. Витамините от група Б са с още по-високо процентово съдържание. Те от своя страна действат анти-стресово. Също така последните увеличават енергията. Важно е да отбележим, че витамин б6 има диуретично действие. Това гарантира и повече изхвърлени течности от организма.

Хубаво е леко да повишите дневният прием на вода, тъй като в тази формула има добавено и мечо грозде, което също е натурален диуретик. В Optiwomen има и богат комплекс от минерали. Впечатление веднага прави Селенът, чиято концентрация на 100% покрива дневните нужди. Той е изключително силен антиоксидант, предпазващ от образуване на ракови клетки. Към формулата откриваме и добавен Хром, който от своя страна спомага за нормализиране на кръвната захар. В съчетание с добавената Гарциния Камбоджа и алфа липоева киселина, това ще бъде и чудесна комбинация, за намаляване на телесното тегло. Формулата е обогатена с Лутеин и Ликопен, които действат положително върху зрението, спомагайки за неговото подобряване, особено в съчетани с витамин А.

Употреба

2 капсули дневно с храната.

Съветвам ви да приемате суплемента с храна, тъй като част от съставките са мастно разтворими.

Приемът на този продукт ще повиши чувствително вашият имунитет.

Optimum Nutrition - Opti-Women - 120 капсули - подобни продукти

Optimum Nutrition - CLA - 90 Дражета

Optimum Nutrition - CLA - 90 Дражета

Специални продукти

OPTIMUM NUTRITION

57.00 лв.

Optimum Nutrition - Opti-Men - 90 Таблетки

Optimum Nutrition - Opti-Men - 90 Таблетки

Специални продукти

OPTIMUM NUTRITION

43.00 29.00 лв.

Optimum Nutrition - Opti-Men - 180 Tаблетки

Optimum Nutrition - Opti-Men - 180 Tаблетки

Специални продукти

OPTIMUM NUTRITION

70.00 51.90 лв.