Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

MUSCLETECH - Platinum 100% Whey - 5 LB

Вкус
Цена: 215.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
MUSCLETECH

MUSCLETECH - Platinum 100% Whey - 5 LB информация

ULTRA-PURE WHEY PROTEIN

Никога не сте опитвали нещо подобно!

За разлика от други суроватъчни протеини, които използват топлинна енергия, киселини и сол, Pure Whey се прави от студено пресован микрофилтрационен процес, който води до производството на един наистина супер качествен протеин.

Суроватъчният протеин е толкова чист, че може да бъде смесен дори в чаша с вода и да се разбърка леко с лъжица. Така както дърат на качеството и чистотата, от MuscleTech са се погрижили и за вкуса на протеина.

За подбирането на най-добрият вкус, от фирмата са се допитали до трети лица и на базата на всички отговори е създадено нещо уникално.

Биоактивни фракции в PLATINUM 100% WHEY

Суроватъчният протеин изолат в Platinum 100% Whey предоставя на тялото Ви най-висока биологична стойност (BV) на протеинови фракции.

Бета-лактоглобулин – Незаменими и разклонени киселинни вериги (БЦАА), които са важни за възстановяване на мускулите след тренировка. Тук те са съчетани с витамини и минерали за по-добро усвояване.

Алфа-лакталбумин – Значителен източник на аминокиселини. Особено голямо значение има аминокиселината триптофан.

Имуноглобулини – Богатство на аминокиселината глутамин, която може да спомогне за възстановяване след тежки тренировки и физически натоварвания.

Лактопероксидаза – Ензимни свойства, които спомагат с разбивката на водороден пероксид.

Glycomacropeptide – Изследвания показват, че тази фракция може да подкрепи общите серумни концентрации на аминокиселини. Нещо повече – тази фракция има относително високи количества от аминокиселини с разклонена верига, изолевцин и валин, които заедно с левцин са важни за метаболизма и мускулния растеж.

Говежди серумен албумин – Тази фракция е голям размер глобуларен протеин с добър профил на незаменими аминокиселини, важни за растежа на мускулите.

Употреба

Смесете 1 лъжичка с малко вода или обезмаслено мляко. Консумирайте между основните хранения и преди и след тренировка.

MUSCLETECH - Platinum 100% Whey - 5 LB - подобни продукти

MuscleTech - NITRO-TECH - 4 LB

MuscleTech - NITRO-TECH - 4 LB

Протеини

MUSCLETECH

183.00 лв.