Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Glutamine - 300 Г Gaspari

Цена: 45.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
GASPARI NUTRITION

Glutamine - 300 Г Gaspari информация

Glutamine на Gaspari е с фармацевтично качество от микронизирана суровина

Това е поредният продукт от новата спортна серия на водещия американски производител, която покрива най-високите стандарти на индустрията.

Глутаминът на Gaspari е отговорът на изискванията на пазара. Това е една от най-популярните и изследвани добавки. Глутаминът се е доказал във времето като продукт, който действа и дава резултати. Именно затова Gaspari не стояха безучастни, а предложиха на пазара продукт, който да предлага най-качествения и ефективен глутамин.

Глутаминът е възстановителен продукт

Glutamine от Gaspari с фармацевтично качество за максимално възстановяване

Това, което може да очаквате от Gaspari Glutamine е пълно ликвидиране на мускулните трески и цялостно възстановяване на тялото за следващата тренировка. В резултат на това се засилват анаболните процеси на организма и покачването на чиста мускулна маса. Глутаминът е особено важен за прием след тренировка, когато неговите нива в организма са изключително ниски.

Приемът на Глутамин подпомага производството на хормон на растежа, когато се приема преди сън.

Така се подобрява самият сън, възстановяването през нощта и изгарянето на излишните мазнини. Заради антикатаболните си свойства, глутаминът е изключително подходящ при диети за отслабване.

Glutamine също стимулира имунната система и подсилва тялото при болестни състояния.

Лечебният ефект на глутамина може да бъде полезен както за спортуващи, така и хора, които се възстановяват от тежки болести и операции.

Употреба

Приемайте 1-2 дози дневно. За оптимални резултати приемайте 5 грама преди тренировка и 5 грама след тренировка.