Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Gaspari - Anavite - 372 Г (Портокал)

Цена: 98.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
GASPARI NUTRITION

Gaspari - Anavite - 372 Г (Портокал) информация

Anavite комбинира витамини, минерали, Бета-Аланин и Л-карнитин в един уникален продукт

Формулата на Gaspari ще Ви даде нужния тонус и възстановяване, за да може да правите постоянно тежки тренировки и резултатите да са налице.

Anavite не е просто "поредната" хранителна добавка. Новият комплекс на Gaspari Nutrition е плод на дълготрайни проучвания в областта, в която марката досега нямаше представител в сегмент "Мултивитамини".

Формулата Anavite е комбинация на три продукта в един

Anavite представлява витаминен комплекс със силно увеличени дози подходящи за трениращи и атлети, практикуващи спорт на професионално ниво обогатени с валидирани дози Бета-Аланин и Carnipure (Л-Карнитин Тартрат). Това значително увеличава издръжливостта и нивата на азотен оксид като същевременно намаляват времето за възстановяване, необходимо на организма.

По този начин се подобряват едновременно аеробните и анаеробните спортни постижения.

До краен предел зареден с високо биоактивни витамини като Меthylcobalamin (Витамин B-12) и силни минерали като methylselenocysteine, Вие ще УСЕТИТЕ Anavite от първата доза!

За да вдигнат от Gaspari Nutrition още по-високо летвата в сегмента, те обогатяват витамините си с

2 грама в доза Carnipure (Л-Карнитин Тартрат).

В научни изследвания са наблюдавани положителни ефекти като вдигане на нивата на азотен окис и увеличаване гъстота на андрогенните рецептори.

Докато всички компании дозират слабо или го изключват изцяло,

Anavite включва в себе и 3 грама Бета-Аланин.

Tова е силна аминокиселина, която в изследвания от десетолетия наред показва засилване и в аеробната и анаеробната подготовка и постижения на спортистите.

Това означава само и единствено едно - благодарение на Anavite, Вие може да тренирате по-здраво и по-дълго от всякога!

Употреба

Приемайте три таблетки 1 до 2 пъти дневно с храна. Да не се приема от деца. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Като всяка друга добавка, ако приемайте лекарства, консултирайте се с лекар преди употреба.