Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Gaspari - Aminolast - 420 Г

Вкус
Цена: 75.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
GASPARI NUTRITION

Gaspari - Aminolast - 420 Г информация

Аминокиселините Aminolast са супергориво за възстановяване и издръжливост!

Без значение дали става въпрос за изграждане на чиста мускулна маса, увеличаване на издръжливостта или просто искате да изглеждате възможно най-добре – необходимо е постоянство. От екипа на Gaspari също го знаят и именно това е причината да отделят 24 месеца в разработването на аминокиселините Aminolast чрез най-модерни технологии.

Това не е поредния банален продукт на пазара. Вие искате нещо различно. Ние създадохме аминокиселинен продукт с отличен вкус. Ние създадохме аминокиселинен продукт, който ще ви помогне да достигнете целите си! Използвайки само най-добрите съставки без добавени синтетични оцветители, ние създадохме супергориво за възстановяване и издръжливост!

Какво можете да очаквате от комплексни аминокиселини Aminolast

Комплексни аминокисели AminoLast с BCAA и електролити

  • Забързва възстановяването и редуцира умората
  • Осигурява 10 гр. мощни аминокиселини заредени с електролити
  • Отприщва AMMOJECT технология
  • Опаковка, достатъчна за 30 тренировки

Когато бутате до краен предел, мускулите Ви плащат цената!

Aminolast е единственият продукт, който осигурява висока доза BCAA, мощни левцин-обогатени пептидни аминокиселини, анти-крампови електролити.

Технологията AMMOJECT пък освобождава Вашите мускули от отпадъчните продукти, причиняващи умора. Необходима е само една доза на тренировъчна сесия вместо мегадози от други продукти, които не правят нищо друго освен да прогарят дупка в портфейла Ви. Още от първата доза ще усетите разликата!

Изгради издръжливост! Изгради доверие! Изгради себе си!

Употреба

1 мерителна лъжичка без връх (14 гр.) с 250-300 мл.вода. Може да се консумира преди тренировка, по време на тренировка, след тренировка, между храненията. Тъй като това е индивидуален спорт, оставяме сами да прецените кога е най-добре за Вас да приемате продуктът.