Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Gaspari - Amino MAX 8000 - 350 Таблетки

Цена: 78.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
GASPARI NUTRITION

Gaspari - Amino MAX 8000 - 350 Таблетки информация

Amino Max 8000 е нова революционна формула аминокиселини

Максимално бързо усвояване, максимално бързо възстановяване, максимално бързи резултати.

Това е клинично разработен продукт, който включва в състава си 91% хидрoлизиран лакталбумин от суроватъчен протеин, съдържащ протеини с ниско молекулярно тегло, ди- и трипептиди и отделни аминокиселини обогатени допълнително с Леуцин и Таурин.

За кого е предназначена формулата Amino Max 8000

Това е продукт, създаден да възстановява максимално широк спектър от спортисти, включващ професионални атлети, бодибилдинг състезатели и любителите на спорта. Уникалната и иновативна формула на Amino Max 8000 има за цел да осигури на потребителя търсещ най-доброто на пазара, продукт с висока биологична стойност, който да доставя най-важните и ефективни градивни материали за растежа и възстановяване на скелетната мускулна тъкан и маса.

За разлика от повечето популярни продукти на пазара, които изпозлват аминокиселини с високо молекулярно тегло от суроватъчен протеин концентрат, хидрoлизираният протеин на Amino Max 8000 осигурява ди- и трипептиди за възможно най-бързо усвояване и разграждане в мускулната тъкан.

Комплексни аминокиселини AminoMax 8000 от Gaspari Nutrition

Като допълнение са добавени и допълнителни дози от Л-Леуцин и Таурин

Целта е да се оптимизират ползите, които сериозният атлет може да извлече от хидролизираните аминокиселини. Леуцинът е незаменима аминокиселина, което означава , че тялото не може да я произвежда и затова трябва да се набавя от външни хранителни източници или хранителни добавки като Amino Max 8000.

Леуцина е аминокиселината с най-голямо анаболно действие.

Тя участва активно в изграждането на мускулатурата, регулиране нивата на кръвната захар и доставянето на енергия за тялото. Леуцина също така увеличава отделянето на хормона на растежа и подпомага горенето на мазнините от най-вътрешните слоеве на тялото.

Леуцина е една от верижноразклонените аминокиселини и се смята за най-ефективнaтa от тях за превенция на разпада на мускулната тъкан, защото се разгражда и превръща в глюкоза, по-бързо от останалите. По-бързото усвояване означава и по-малка загуба на мускулна тъкан при интензивни и тежки тренировки и не е изненада, че популярността на Леуцина при професионалните бодибилдъри го прави задължителна съставка във формулата на Amino Max 8000.

Аминокиселината Леуцин, също така подпомага възстановяването на костите, тъканите и кожата след травматични състояния и често се препоръчва за възстановяване след операция.

Таурина е най-изобилстващата свободна аминокиселина в човешкото тяло.

Тя е важен елемент на жлъчните киселини, които подпомагат разграждането на мазнините и мастноразтворимите витамини. Таурина също така регулира сърдечния ритъм, подържа стабилността на клетъчните мембрани, увеличава действието на инсулина, подобрява глюкозния толеранс и подържа антиоксидантните нива. Големи количества на Таурин се съдържат в скелетната мускулатура, подпомагайки намаляването на мускулния катаболизъм и умора.

Активните тренировки изразходват нивата на Таурин в мускулатурата, което прави Amino Max 8000 идеалният продукт за тези, които искат да извлекат максимални ползи от тренировките си.

Употреба

За оптимални резулати, приемайте 4 таблетки преди тренировки и 4 таблетки непосредствено след тренировка.