Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Controlled Labs - White Pump - 30 Дози

Вкус
Цена: 85.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Controlled Labs

Controlled Labs - White Pump - 30 Дози информация

Какво Ви дава White Pump от Controlled Labs

Всеки обича добра хиперемия! А какво е това? Хиперемия е научен термин за напомпване. Увеличаването на притока на кръв към различни тъкани в тялото чрез вазодилатация.

Човек може да постигне по-голямо напомпване, когато работи с голям интензитет във фитнеса. Една добра тренировка, ще ви даде един приличен ефект, но приемането на някои съединения може да помогне на тялото ви да увеличи естествена способност на организма да вкара повече кръв в мускула.

Напомпани както никога до сега!

White Pump съчетава малко, но пълноценни и много потентни съставки, за да Ви позволи да изпитате напомпване както никой друг продукт до сега. Ше имате възможност да запазите мускулите напомпани за много по-дълго. White Pump включва и подобрители за издръжливостта, които ще ви помогнат да останете в залата за още няколко допълнителни серии.

White Pump ще Ви държи изпомпани по време на и след Вашата тренировка!

Ключови характеристики на азотния буустър White Pump

  • Бърза абсорбирация и бързо действие
  • Издръжловост и екстремно напомпване
  • Доставка на хранителни вещества и възстановяване

Състав

Betaine Anhydrous

Бетаин анхидрос, наричан още триметилглицин, е важна хранителна съставка, произлизаща от холин. Бетаинът пренася и доставя метилови молекули в тялото, за да подпомогне протичането на химическите процеси. Среща се в захарното цвекло, спанака, бобови култури и др. Бетаинът се използва основно от хора с прекомерно високи нива на хомоцистеин в кръвта.

При хората бетаинът е жизненоважен за поддържане функциите на червата и възпроизводството на клетки.

Бетаинът подпомага храносмилането като ускорява окислението на липидите. При атлетите се използва за натрупване на мускулна маса.

Agmatine Sulfate

Агматин сулфатът представлява невротрансмитер и невромодулатор. Произлиза от аминокиселината л-аргинин чрез процес наречен декарбоксилация. Агматинът преминава кръвно-мозъчната бариера, навлиза в невроните и централната нервна система, бива освобождаван по време на мозъчна активност и тогава се свързва с NMDA глутаматовите рецептори. Използва се за подпомагане и подсилване на фокуса, мотивацията и настроението по време на тренировка.

Агматинът има потенциал за намаляване на невропатичната болка - хронично болково състояние, свързано с нараняване на тъканите. Агматинът подпомага усвояването на глюкозата от мускулната тъкан и подобрява напопващия ефект по време на тренировката.

L-Norvaline

Л-Норвалинът е аминокиселина, която насърчава регенерацията на тъканите и стимулира мускулния растеж. Л-норвалинът въздейства върху вазодилатацията и метаболизма на аргинин и подобрява издръжливостта на мускулите.

Какво НЕ съдържа Controlled Labs - White Pump

  • White Pump не съдържа изкуствени оцветители и овкусители
  • White Pump не съдържа кофеин и стимуланти
  • White Pump не съдържа въглехидрати и креатин