Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

CONTROLLED LABS - White Blood 2.0 - 90 Таблетки

Цена: 75.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Controlled Labs

CONTROLLED LABS - White Blood 2.0 - 90 Таблетки информация

White Blood 2.0 означава повече сила, повече напомпване, повече плътност.

И всичко това само в 3 таблетки!!!

White Blood 2.0 е съвършената формула за азотен буустър, който да оптимизира кръвния поток до такава степен, че напомпванията по време на тренировка да са болезнени, а плътността на мускулатурата да бъде подържана 24 часа в денонощието.

White Blood 2.0 е азотен буустер от ново поколение, който е предназначен за още по-високи резултати!

White Blood 2.0 не е като другите азотни буустъри, които са пълни със стимуланти и си играят повече със нервната система, отколкото да увеличават нивата на азотния оксид. White Blood 2.0 е създаден точно с тази цел.

Освен мощното напомпване по време на самата тренировка, продуктът на Controlled Labs подържа азотния баланс в тялото, висок за цели 24 часа от приема му. Така положителните свойства на азотния оксид продължават дълго време след тренировката.

White Blood 2.0 е най-завършената азотно-напомпваща формула на пазара!

Той едновременно включва и мощни антиоксиданти, които ще уловят потенциалните свободни радикали, предизвикани от производство на азотен оксид. Тези му действия, не само го правят най-ефективния азотно-напомпващ продукт на пазара, но най-здравословния!

White Blood 2.0 съдържа два мощни комплекса

PRObloodtection Complex

Този комплекс включва Allicin и Ashwagandha, които са мощни антиоксиданти, които работят заедно, за да подкрепят имунната система, подобрят настроението и фокуса. Също така поддържат нивата на тестостерона, намалят мускулните болки и кортизола, от което следва, че ще ви осигурят много по интензивна тренировка. Добавен е и Коензим Q10(друг мощен антиоксидант) за да се подобри функцията на клетките и физическия капацитет(без стимуланти).

От Controlled Labs са добавили и мощна доза глицеролмонстреарт (Glycerol естерефициран с стеаринова киселина), която е уникално хигроскопично съединение, което привлича повече течности и хранителни вещества в мускулната клетка, увеличава обема и, за да създаде естествен анаболен отговор. Ефективно абсорбиран и бързо усвоим, глицерола се поема от скелетната мускулатира и увеличава многократно издръжливоста по време на тренировка. Глицерола също подпомага повишаването на протеиновия синтез, покачването на мускулна маса и то в дългосрочен план.

NOup Complex

Този комплекс съдържа Norvaline, Osthole и Icariin, които работят в синергия за да се осигурят по дълготрайно мускулно напомпване, засилено кръвоснабдяване, невероятно увеличаване на обема на клетката и поддържане в оптимално ниво хормоните необходими за растежа на мускулите.

Защо да избера White Blood 2.0 от Controlled Labs?

  • Зверско напомпване и твърдост на мускулите
  • Ефектът продължава 24 часа
  • Няма стимуланти
  • Истински резултати
  • Точно подбрани съставки

White Blood 2 е най-завършеният и здравословен азотно-напомпващ продукт, и то без стимуланти!

Употреба

1 таблетка, сутрин преди закуската, 30-45 мин. преди тренировка и вечер преди вечерята.