Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Orange Triad - 60 Таблетки CONTROLLED LABS

Цена: 30.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Controlled Labs

Orange Triad - 60 Таблетки CONTROLLED LABS информация

Orange Triad е нов иновативен комплекс от Controlled Labs, който включва всичко необходимо за атлета в едно

Orange Triad съдържа необходимите дози от изключително важните витамини и минерали, в оптимални биоактивни форми, продуктът ви дава още силен комплекс за стави и хрущяли, имунна система и храносмилане. Събрана в 6 таблетки, тази формула покрива всички нужди на съвременния атлет. И за да е още по-ефективна, разработчиците са разделили дозата на прием на Orange Triad на две, за да може хранителните вещества да се приемат два пъти на ден и да се усвоят максимално в тялото.

Orange Triad е разработен специално за активно спортуващи хора

Това, което отличава сериозно занимаващите се със спорт е, че те умишлено се подлагат на невероятни натоварвания. Това е разбираемо, защото само по този начин могат да се постигнат големи резултати. Тялото има капацитет, който въпреки огромното желание не може да бъде променен. С времето имунната система се изтощава, мускулите, сухожилията и ставните връзки не могат да се възстановяват толкова лесно и бързо, което неизменно значи намаляване на темпото, при което и резултатите страдат.

Orange Triad е продукт, който решава този проблем, тъй като снабдява тялото с хранителните вещества, от които се нуждае за да бъде винаги на ниво при тежките тренировки!

Освен витамин, продуктът на Controlled Labs съдържа още 4 комплекса:

Joint Complex и Flex Complex

Спомагат за добро здраве на ставите и сухожилията, предпазват ги от износване и ги прави готови да се справят с тежките натоварвания.

Digestion Complex и Immune Complex

Тези комплекси включват естествени съставки, които притежават противовъзпалителни свойства, подобряват храносмилането и подобряват функцията на организма като цяло.

Употреба

3 таблетки 2 пъти дневно, разпределени с храненията.