Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Green Magnitude - 835 Г CONTROLLED LABS

Вкус
Цена: 102.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Controlled Labs

Green Magnitude - 835 Г CONTROLLED LABS информация

Green MAGnitude носи в себе си зеления дух на успеха. Стани по-голям и по-силен!

Green MAGnitude e иновативна креатинова матрица и съдържа микс от специфично избрани съставки

Заедно те образуват идеалния комплекс за покачване на мускулна маса, сила и издръжливост. Ако търсите истински резултати, ако искате спазени обещания и продукт, който да действа за конкретните ви цели, Green MAGnitude е вашият избор.

И в двата случая, получавате пълна доза от "зеления" креатинов комплекс на Green MAGnitude, който включва патентования Магнезиев Креатин Челат (Magnesium Creatine Chelate), който е лабораторно изледван и с доказан ефект за повишаване на силата!

Ключови характеристики на Green MAGnitude:

  • Мигновена разтворимост
  • Патентована форма на Креатин
  • Подобряване на издръжливостта, силата и представянето в залата
  • По-голям синтез на белтъци
  • Без кофеин

Какво прави Green MAGnitude уникален?

Green MAGnitude e първият креатинов продукт на пазара, който съчетава Магнезиев Креатин Челат (патентована форма креатин) с Дикреатин Малат (креатин, свързан с Яблъчна киселина - Malic Acid), които действат успоредно, за да ви накара да почувствате, че наистина изтисквате максимума от всяка тренировка.

Какво съдържа Green MAGnitude

Магнезиев креатин челат (Magnesium Creatine Chelate) и Дикреатин Малат (Dicreatine Malate)

Те са от изключително значение за производството на АТФ по време на аеробни и анеробни физически натоварвания. Тази ключова комбинация има способността да "спестява" разхода на кислород, като максимално оптимизира функцията на митохондриите, което води до прилив на енергия по време на тренировките с тежести или ако правите кардио.

Бетаин (Betaine Anhydrous)

Това е витамин произлизащ от Холин (Choline - витамин от B комплекс), който има липотропен ефект - съдейства за окислението на мазнини и изгарянето им в енергия. Освен това Бетаин (Betaine Anhydrous) спомага за неутрализиране на Млечна Киселина (Lactic Acid) и намалява нивата на токсичния Хомоцистеин.

Таурин (Taurine), Бетаин (Betaine Anhydrous) и Тирозин (Tyrosine)

Те имат редица психологични и метаболитни функции и, добавени към Green MAGnitude, увеличават целевите ефекти на продукта: придаване на енергия, повишаване на обема, повишаване на концентрацията и желанието за тренировка, антиоксидантна защита.

Употреба

1 доза разбита в 170-200мл. вода, преди и по време на тренировката.