Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Blue Gene - 150 Таблетки CONTROLLED LABS

Цена: 110.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Controlled Labs

Blue Gene - 150 Таблетки CONTROLLED LABS информация

Предназначение на Controlled Labs - Blue Gene

Blue Gene е продукт създаден да подобри хормоналния баланс и да повиши притока на кислород до клетките по време на интензивна спортна активност, в резултат на което да се повиши издръжливостта и да се ускори възстановяването на мускулатурата.

Blue Gene е изцяло натурален продукт, не съдържа стимуланти и забранени вещества.

Eфектът от продукта на Controlled Labs, обаче, е удивителен – по-голяма издръжливост, сила, максимално бързо възстановяване и премахване на мускулните трески.

Съдържание на Blue Gene:

Цисус (Cissus) е натурална съставка, която притежава силно антикатаболно въздействие и предпазва структурата на мускулатурата.

Цисус подобрява доставката на хранителни вещества и кислород до тъканите, притежава противовъзпалително действие и облекчава болезнеността на мускулите. Цисус подобрява заздравяването на сухожилията и ставните връзки, подсигурява тяхната стабилност, за да могат те да издържат на тежки натоварвания (особено важно при работа с големи тежести).

Л-Карнитинът (L-Carnitine) има редица благоприятни въздействия върху метаболизма на мазнините и повишава капацитета за аеробна активност.

Изследвани са много форми на Л-Карнитин, но една от тях - GlycoCarn (Glycine Propionyl-l-carnitine) показва най-силно благоприятно въздействие върху сърдечния мускул и функцията на скелетната мускулатура. GlycoCarn е форма на Л-Карнитин, която има силно изразен антиоксидантен ефект, подобрява доставката на кислород до тъканите и повишава издръжливостта при интензивно физическо натоварване.GlycoCarn® повишава нивата на хормоните по естествен път, включително инсулиноподобния фактор на растежа IGF. GlycoCarn повишава продуктувността и нивата на азотен оксид при атлетите.

Екстракти от Carao и Catuaba

Те работят успоредно с други съставки във формулата, за да подобрят доставката на кислород до мускулните клетки, да повишат силата ииздръжливостта.Тяхно друго положително въздействие е повишаване на либидото.

Кверцетин (Quercetin) и Гинко Билоба (Ginkgo Biloba)

Тези добре познати билки повишават циркулацията на кръвта през капилярите, повишават кръвопотока към тъканите и дават на активните атлети значителен прилив на енергия и издръжливост в отсъствието на стимуланти. Тази формула укрепва имунната система, тя притежава силни антивирусни, антиалергенни и антиоксидантни свойства. Blue Gene намаля умората, подобрява възстановяването между повторенията, дава издръжливост и желание за тренировка.

Останалите съставки във формулата са подбрани и работят успоредно за да подобрят кръвопотока, да повишат доставката на кислород и хранителни вещества към клетките, да повишат по естествен път нивата на хормоните и нивата на свободния тестостерон.

Тренирайте по-интензивно от всякога...

Сега Controlled Labs - Blue Gene може да ви даде това което търсите – издръжливост, сила, по-бързо и по-качествено възстановяване!

Употреба

Приемете една доза от 5 капсули 30 минути преди лягане на празен стомах!