Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Syntha 6 Edge Bar- 66 Г BSN

Цена: 5.46 лв.
Kоличество:
BSN

Syntha 6 Edge Bar- 66 Г BSN информация

Syntha-6 Edge Bar ще е най-сладкият ви миг от дневното набавяне на калорийните нужди. Често усърдството от пресмятане на макросите ще бъде попарвано от непредвидения втори бар, който вече сте отворили. Нека надникнем отвъд вкуса и да преценим до колко е удачен приемът на този продукт. Общата маса на протеиновият бар е 66 грама. Тегло, повече от задоволително за междинно хранене или за чудесен завършек на по обилно ядене. От този грамаж 20 са висококачествен протеин, набавен от няколко източника, а именно: протеин концентрат, млечен протеин и казеин. Навлизайки в детайлите на самия суплемент можем да направим обосновано предположение, че с един бар ще си осигурим протеин за няколко часа.

Какво още ни „казва“ бленда на този продукт?

Простите въглехидрати са сведени до минимум- само 3.6 грама А фибрите надхвърлят 7 грама. Тази цифра пък дава гаранция за ситостта, която ще изпитаме, след като го хапнем.

Какво да очаквате от приемът на продукта?

-невероятен вкус

- ситост

- набавяне на допълнително количество протеин.

Това само по себе си ще доведе до положителен азотен баланс, който ще осигури анаболна среда в организма. От казаното до тук следва, че протеиновият бар е подходящ както в период на покачване на мускулна маса, така и в случаите, когато искмаме да намалим нашите телесни мазнини. Невероятният вкус, ще ни предпази от мисълта, да изместим cheat day си по-скоро от планираното.

Състав

Container Size: 1 Box (12 Bar)

Serving Size: 1 Bar (66 g)

Servings Per Container: 12 Nutritional Information Per Serving (based on Vanilla Chocolate Fudge Flavour)

Energy: 931 kJ / 222 kcal

Fat: 7.6 g of which

Saturates: 5.3 g

Carbohydrate: 21 g of which

Sugars: 3.6 g of which

Polyols: 17 g

Fibre: 7.4 g

Protein: 20 g

Salt: 0.39 g

Употреба

Продукт за директна консумация.