Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Slim FX - 56 Капсули Athletic Xtreme

Цена: 84.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Athletic Extreme

Slim FX - 56 Капсули Athletic Xtreme информация

Термогенен фет бърнър Slim FX

Борете се срещу наднорменото тегло като повишите енергията и потиснете апетита през целия ден!

Slim FX е за мъже и жени, които се стремят да отслабнат, но често не успяват поради умора и глад. Ако търсите безопасна и ефективна помощ при поддържането на разумна диета, както и средство за зареждане с енергия през целия ден, то Slim FX е за Вас.

Фет бърнъртр на Athletic Extreme използва уникалния процес микрокапсуловане, който гарантира, че мощните съставки са доставени в микро дози през целия ден, за разлика от много други продукти, които Ви дават един голям удар, последван от “катастрофа”.

Slim FX работи чрез ограничаване, а не премахване на апетита, така че може да спазвате здравословна и балансирана диета.

От основно значение за успеха на всеки план за отслабване, е способността да потискате апетита, особено на апетита към нездравословните въглехидрати.

Изгаряне на мазнини и контрол на апетита със фет бърнър Slim FX

Slim FX включва и подобни на кофеина стимуланти

Те помагат на тялото да изгаря повече енергия и калории, дори докато е в състояние на покой.

Това означава, че ще горите повече калории през целия ден, дори когато не тренирате.

Стимулиращият ефект на тези съставки също влияе на мозъка и Ви държи по-бдителни и съсредоточени.

Когато спазвате нисковъглехидратна диета, може да се появят негативни промени в настроението. Освен това, физическа и психическа умора и отпадналост може да доведе до до желание за сладки храни. Slim FX съдържа уникален стимулант на настроението, известен като 1MeTIQ.

Той успешно може да се пребори, със свързаните с храненето промени в настроението!

Предизвиквайки повишено отделяне на допамин в мозъка Ви, този стимулант ще Ви помогне да избегнете “паденията“ по време на Вашата диета.

Употреба

Започнете с 1 капсула сутрин на гладно първите дни, ако е нужно преминете на два пъти дневно по 1 капсула, не преминавайте доза от 2 капсули дневно!