Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Iron Cre3 - 126 Г ARNOLD SERIES

Вкус
Цена: 57.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
ARNOLD SERIES

Iron Cre3 - 126 Г ARNOLD SERIES информация

Iron Cre3 от Arnold Series е първият в света молекулярно модифициран креатин и е по-силен от обикновените си аналози!

Една ефективна доза е само 1/10-та от размера на стандартна доза креатин монохидрат.

Arnold Series Iron Cre3 повишава нивата на вътрешномускулния креатин, който подпомага мускулния растеж, без да кара тялото Ви да изглежда гладко, меко и подуто. Получавате страхотно кравоснабдяване и усилено напомпване, което ние всички искаме!

Супер Креатин - Iron Cre3 от Arnold Series

Тъй като мускулите ви ще бъдат супер наситени с креатин и ще останат напомпани с часове, Вашите спортни постижения ще станат много по-значителни. Усилено трениращите спортисти се нуждаят от най-новата иновация в креатиновата наука, за да си помогнат сет след сет с неотслабваща интензивност!

Iron Cre3 е усъвършенстван с ION-3 нитратна технология

Молекулярно модифицираният креатин е по-известен като "СУПЕР КРЕАТИН" Нитрат

С участието на най-модерните ION-3 Нитратни Технологии, креатин нитрата е резултат от сливането на високо-разтворимата азотна киселина и креатин. Благодарение на добавянето на азотна киселина в състава, това значително подобрява ефективността на обикновените креатинови молекули чрез укрепване на по-ефективни пътища в мускулите.

По отношение на разтворимост във вода, проучванията показват, че креатин нитрата е по-добър от креатин монохидрата и повечето други форми на креатин.

Той може едновременно да допринесе за подпомагането на азотен оксид в тялото и нивата на АТФ (Аденозинтрифосфат). Нитратите отварят кръвоносните пътища в мускулите, които могат да помогнат доставянето на хранителни вещества и усилване на мускулната сила, което в крайна сметка води до подобряване на силата и мускулната маса!

Употреба

Приемайте 1 доза (лъжичка) в 400 мл вода, 30 минути преди тренировка. И още 1 веднага след тренировката.