Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Modern Protein - 862 Г USP Labs

Вкус
Цена: 85.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
USP LABS

Modern Protein - 862 Г USP Labs информация

Modern Protein съдържа в състава си прецизен бленд от висококачествени протеини

Te включват:

  • Млечен протеин изолат
  • Суроватъчен протеин изолат
  • Суроватъчен изолат хидролизат
  • Мицеларен казеин

Протеиновата комбинация, която ще откриете в Modern Protein показва по-добро засищане, по-добро задържане на азота и по-голям ефет върху изграждането на чиста мускулна маса!

При прием на протеин целта е да наситим кръвоносната система с различни аминокиселини, включително и незаменимите и по-специално BCAA, за да могат да достигнат до тези мускули, които имат най-голяма нужда от тях. Когато се приема само суроватъчен протеин, нивата на аминокиселини в кръвта бързо се увеличават за около час, но и бързо спадат след това.

Защо да изберем протеиновата матрица Modern Protein

Затова ако искате да поддържате нивата на аминокиселини в кръвта високо през целия ден трябва или да приемате суроватъчен протеин през един час или да включите към него и казеин (бавно усвоим протеин).

Modern Protein съдържа прецизен микс от суроватъчен протеин и казеин за максимални резултати и предотвратяване на катаболните процеси, които настъпват в тялото.

С Modern Protein можете да покриете всичките си дневни нужди от протеин.

Вместо да купувате суроватъчен протеин и казеин отделно и да давате повече пари, просто изберете протеиновия комплекс на USP Labs!

Употреба

Една доза след тренировка, една доза преди лягане. В случай на нужда - една доза между храненията за повишаване на протеиновия прием.