Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Max REPS USP LABS

Вкус
Цена: 80.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
USP LABS

Max REPS USP LABS информация

Usp labs представят най-новото си творение - MAX REPS. Името му говори достатъчно, но и връщайки се хронологически назад във времето няма да открием слаб продукт на бранда. Суплементът спада в категорията предтренировъчни продукти. В една доза продуктът съдържа 8 грама цитрулин малат. Това е двойно повече от предшественика му Modern Pre. Такова количество меко казано ще предизвика сериозна васкуларизация.

Другата активна съставка е Аргинин Нитрат: Нитратите са мощни вазодилататори в организма, които също оказват някои сърдечно-съдови ползи по отношение на понижаването на кръвното налягане. Освен повишено напомпване, аргинин нитрата също повишава издръжливостта чрез намаляване на потреблението на кислород на тялото по време на пристъпи на интензивни упражнения. Това води до подобряване на енергийната ефективност в организма, който ви помага да продължите да тренирате по-дълго и по-тежко. Аргинин нитрата има още една полза: КЪМ НЕГО НЕ СЕ ИЗГРАЖДА ТОЛЕРАНТНОСТ! Важно е да отбележим, че и тук имаме мега доза. Повечето продукти залагат във формулите си около 1 грам на доза. Тук при Мax Reps, тя отново е двойна – 2 грама. Добавеният чист

Цитрулин, не само ще повиши напомпването, заедно с гореспоменатите продукти, но и ще донесе и други ползи за организма. Той заема посредническа роля в цикъла на Кребс и ще увеличи драстично издръжливостта. Във формулата откриваме и Витамин С. Мощен антиоксидант, който придава завършеност на продукта. Трябва да споменем и нещо много важно: В суплемента няма стимуланти! Бъди първият, който ще направи повече повторения от останалите! Опитай Max Reps!

Употреба

1 доза 30 минути преди тренировка