Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Amino Lift - 246 Г USP Labs

Вкус
Цена: 54.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
USP LABS

Amino Lift - 246 Г USP Labs информация

Представяме Ви комплексни аминокиселини Amino Lift

Новият аминокиселинен продукт на добре понзатата на всички фитнес ентусиасти марка USP Labs - Aminolift е вече факт. След безспорният им хит на пазара Modern BCAA+, от USP Labs са решили да ни изненадат с нова аминокиселинна формула, насочена повече към предтренировъчния прозорец за суплементиране.

Във формулата им октриваме добре познатите аминокиселини с разколонена верига, Isoleucine, Leucine и Valine за максимално възстановяване, както и други есенциални аминокиселини, сред които Taurine, L-citrulline, L-alanine и други, които да осигурят максимална предтренировъчна енергия, издръжливост и тонус за една перфектна тренировка.

Предимства на Amino Lift

Интересното в случая, е добавената комбинация от кофеин, зелен чай, йерба мате, холин битартрат и витамини от B групата, които се грижат за максимален прилив на енегия и правят формулата един завършен предтренировъчен аминокиселинен продукт.

Както обикновенно от USP Labs са заложили на минимално количество изкуствени оцветители и овкусители, както и 0гр. съдържание на захар в доза.

Всичко това пристигна в комбинация с 2 прекрасни вкуса - Fruit Punch и Watermelon, което предвижда много бързо да се нареди сред най-търсените и предлагани продукти.

Употреба

смесете от 1 до 3 дози в 250-400 мл. вода. Приемайте сутрин, преди тренировка, следобед като заместител на кафето.