Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Ultra Whey PRO 2 LB (Creamy Chocolate) UNIVERSAL

Цена: 66.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Universal Nutrition

Ultra Whey PRO 2 LB (Creamy Chocolate) UNIVERSAL информация

UNIVERSAL представя на нашето внимание суроватъчен протеин Ultra Whey PRO.

UNIVERSAL – ULTRA WHEY PRO е мощна хранителна добавка, която стимулира изграждането на чиста мускулна маса. Служи за възстановяване, като повишава енергията и издръжливостта Ви.

Ultra Whey поставя нови стандарти за високо качество и достъпност на суроватъчните протеинови формули. Независимо дали желаете да натрупате мускулна маса или искате да премахнете телесните мазнини, продуктът ви предоставя отличен и пълен източник на суроватъчни протеини.

Всяка доза доставя на тялото Ви 22 грама протеин, добити от уникалната матрица с ултрафилтрирани суроватъчен протеин, пептидни хидролизати, суроватъчен концентрат и глутамин.

ULTRA WHEY PRO стимулира покачването на мускулна маса, повишава силата и енергията, увеличава издръжливостта, подпомага храносмилането, укрепва черния дроб като редуцира нивото на холестерол. Също така продуктът може да се определи като мощен имуностимулатор.

Един от най-търсените видове протеин винаги е бил и ще бъде суроватъчния. Белтъчините, които се съдържат в суроватката се усвояват бързо от тялото и мускулатурата.