Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Animal Stak - 21 пакета Universal

Цена: 95.00 85.00 лв.
Kоличество:
Universal Nutrition

Animal Stak - 21 пакета Universal информация

Още от края на 90-те години, Animal Stаk е най-продаваният тестостеронов буустър на пазара!

И това не е защото се казва Animal, a защото е продукт, който наистина работи. Ако Вие имате значителен опит във фитнес залата, ще разберете за какво говорим, защото тук не си играем, Animal Stak наистина работи и дава резултати.

Animal Stak осигурява на тялото силен анаболен ефект и го предразполага към бърз растеж на мускулната маса.

Той ще Ви даде шанс да се мерите с големите батковци. Много билдери взимат медикаменти, за да забързан метаболизма си - да увеличат аминокиселинния прием, да стимулират синтеза на протеина и да намалят неговото разпадане. Когато всичките тези звена се съединят можете да натрупате сериозна мускулна маса. Говорете с професионалните билдери - те ще Ви кажат, че най-анаболните хормони са тестостеронът, хормонът на растежа, (+IGF-1 - фактор на растежа) и инсулин. Контролирайки тези хормони може да шлифовате своята мускулна плътност.

Това бяха добрите новини. А лошите?

Оставете същите тези хормони без контрол и ще получите сериозни странични ефекта - уголемяване на простатата, акне, гинекомастия, преждевременно оплешивяване, свиване на тестисите - не е необходимо да споменаваме повече. С легалните прохормонни суплементи подобни странични ефекти също могат да се получат, но в много по-смекчен вид и много, много по-рядко.

Защо?

Защото с увеличаването на тестостерона приеман отвън се получава и възможността той да се превърне в други хормони - като естроген и дехидротестостерон (DНТ).

Това което прави Animal Stak уникален сред bodybuilding суплементите е неговата възможност едновременно да увеличава производството на всички така желани анаболни хормони и да намалява дехидротестостерона и естрогеновите нива!

Animal Stak постига това благодарение на 25-те мощни съставки включени в него. Уникалната комбинация от таблетки и капсули във всеки пак, доставя точните съставки в точната комбинация и в точното време - за да предизвика мощния анаболен отговор на тялото.

Animal Stak също така носи и допълнителни плюсове защитавайки черния Ви дроб, там където прохормоните се превръщат в тестостерон.

Animal Stak е завършен продукт. Той има всичко, което Ви трябва.

Всеки индивидуален пакет съдържа най-мощния и най-качествен прохормонен комплекс!

Този комплекс лесно се превръща в: Тестостерон и Нортестостерон (Нандролон) - за максимален анаболен ефект.

Освен прохормонния комплекс в Animal Stak има добавени 5 стимулатори на хормона на растежа.

С други думи Animal Stak също може да се ползва като GH-стимулатор - за увеличавана на протеиновия синтез, антикатаболно и за растеж на нови клетки. В света няма друг, толкова мощен продукт 2 в 1 - стимулатор на тестостерона и на растежния хормон. Като GH-стимулатор Animal Stak е показал в изследвания увеличаване нивата на растежния хормон над 8 пъти и то след 30 до 90 минути след орален прием!

Допълнителна полза от този GН-комплекс е това, че той предизвиква отделянето на хормон на растежа от хипоталамуса.

Също така, в продукта е включен колострум, който е естествено богат на IGF-1

Това представлява самостоятелна верига от 70 полипептидни аминокиселини, които според учените, са активен анаболен ефектор на отделянето на хормона на растежа. Animal Stak съдържа и други анаболни протеинни фракции. За разлика от стероидите, IGF-1 съдейства направо върху синтеза на нов мускулен протеин, а не само да помага на мускулните клетки да задържат аминокиселини и да подобрява синтеза на гликогена.

Функцията на IGF-1 е свързана неразривно с растежния хормон

Вътре в мускулните клетки IGF-1 променя действието, което хормона на растежа предизвиква. За разлика от хормона на растежа IGF-1 може да предизвика мускулен растеж.

От UNIVERSAL NUTRITION не спират до тук, а добавят и стимулатори на лутеинизиращия хормон. Компонентите в Animal Stak могат да увеличат производството му със 72%!

В Източна Европа хранителни съставки, които могат да стимулират лутеинизиращия хормон се използват от десетилетия за постигането на високи резултати от силовите атлети.

Лутеинизиращия хормон е този, който сигнализира на тялото да произвежда повече тестостерон.

Animal Stak е формула за професионален силов растеж и качество на тренировката. Това е най-силната формула, която може да използвате без рецепта от доктор!

Animal Stack съдържа силни съставки, които да елиминират всички възможни странични ефекти!

Това включва: дехидротестостеронни блокери, естрогенни блокери (антиароматизатори), съставки в помощ на черния дроб и ключови витамини и минерали.

Animal Stak се препоръчва за:

  • Постигане на оптимален мускулен растеж
  • Оптимизиране нивото на растежния хормон, необходим за предсъстезателна и извънсезонна подготовка

Употреба

За най-добри резултати, всичко което трябва да направите е да вземете по 1 пакет веднъж дневно в продължение на 3 седмици (21 дни). В тренировъчни дни го взимайте 45 минути преди тренировка. В нетренировъчни дни го приемате между две от храненията.

Animal Stak - 21 пакета Universal - подобни продукти

Creatine - 500 Г UNIVERSAL

Creatine - 500 Г UNIVERSAL

Сила и възстановяване

Universal Nutrition

42.00 лв.

Gutamine Powder 600g UNIVERSAL

Gutamine Powder 600g UNIVERSAL

Сила и възстановяване

Universal Nutrition

85.00 лв.

Glutamine Powder - 300 Г UNIVERSAL

Glutamine Powder - 300 Г UNIVERSAL

Сила и възстановяване

Universal Nutrition

55.00 лв.