Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Animal Rage - 315 Г Universal

Вкус
Цена: 65.00 лв.
Kоличество:
Universal Nutrition

Animal Rage - 315 Г Universal информация

Animal Rage не е обикновения предтренировъчен продукт!

С Animal Rage получаваш порив от адреналин, силата напира от всяко кътче на тялото ти! Ток полазва по всичките ти мускулни фибри. Animal Rage събужда яростта в твоята душа, дава ти шанс да доминираш над всяка тежест, да бъдеш господаря на твоите тренировки. Той е тайното оръжие на истинските трениращи, страховита бомба от сила и мощ!

Като хардкор спортист, ти трябва да имаш предимство при всяка тренировка. Нямаш време за несериозни полу-тренировки. Ако се лигавиш в залата и правиш половинчати тренировки, ти никога няма дори да се приближиш до желаната физика и постижения. И няма значение колко страхотна е диетата ти, защото тренировката е също толкова важна, а някои неща се правят само в залата.

Ако искаш прогрес, тогава всяко повторение е важно. Всяка серия е важна. Всяка тренировка е важна!

Брутална сила, фокус и уникално напомпване с Animal Rage!

Най-тежко трениращите елитни бодибилдъри търсят върховен тонус при всяко влизане в залата. За да получиш повече от тренировката си, трябва да усетиш тяхната вътрешна ярост.

Какво да очакваме от Animal Rage?

Завъртането на ключа, както го наричаме, превръща нормалните емоции като гняв и неудовлетвореност в потентна продуктивност във фитнес-залата. Търсенето дълбоко в тъмния резервоар на желанието и намирането на устрем е необходимо, за да накажеш непреклонните тежести...за да се превърнеш от обикновен човек в нещо повече. Тази трансформация и подходът към средствата за постигането й не са само страничен продукт на успеха – постоянство, упоритост и страшно много труд, но също така и способността на един добър човек да открие собствената си сянка и да подчини своята вътрешна ярост.

Яростта и гневът са опасни емоции, когато са извън контрол, но когато са фокусирани и насочени, те могат да те доведат до върха на славата. Извираща от дълбините на същността ти, тази ярост е способна да те тласне към екстремното, за да предизвикаш границите на възможностите си. Ще мачкаш или ще бъдеш смачкан, откажи се или приеми реалността на тежестите. Тук е мястото, където нищо не бива да бъде оставяно на случайността. Когато наливаш тази ярост в последователните серии, когато фокусираш гнева към личните си постижения, тогава не остава място за грешки!

Твоят коз в тази ситуация е новият Animal Rage. Изпробван на бойното поле и перфектно формулиран, Animal Rage е доказано и безупречно ефективен още от първия ден.

Енергия. Фокус. Интензивност. Лудост. Тези четири простички думи са основните отличителни черти на този забележителен продукт.

Енергията да връхлетиш мощно върху тежестите. Лазерно прецизен фокус, с който набелязваш целите си. Интензивността, необходима да малтретираш големите щанги. Лудостта да разбиеш черупката си и да прегазиш всички граници пред теб. Безценен инструмент в ръцете на културисти, пауърлифтъри и всички силови атлети, за Animal Rage вече се знае, че всъщност представлява "личен рекорд, затворен в кутия"!

Усещането да си „на Animal Rage” няма аналог, подобряването на тонуса просто зашеметява!

Приемането на този продукт е преживяване само по себе си. Различен от всички други продукти от серията Animal до сега (от времето на Nitro и Nitro G), Animal Rage ще има два варианта, специално пригодени към индивидуалните желания и потребности на фитнес-бойците. Разбира се, тъй като ние сме известни с нашите опаковки, този продукт се предлага в капсулна форма, предварително дозирана и разпределена в индивидуални пакетчета, както обикновено. Има и още нещо, обаче...

Предупреждаваме, че действа като силен ритник! Animal Rage не е за съботно-неделни спортисти!

Тази ултра-потентна и концентрирана формула за фокус, енергия и върхов тонус се предлага и под формата на прах. Смесен само с около 100 ml вода и приет „на екс”, прахообразният Animal Rage ще те удари с цялата си налична мощност и авторитет.

Потентната формула на Animal Rage се състои от 4 мощни комплекса

Animal Rage е ултимативният предтренировъчен продукт!

В духа на всички продукти от серията Animal техните съставки ще ти дадат напърно завършена и прецизно измерена доза енергия, фокус и отличен тонус. Всяко пакетче или глътка Animal Rage ще те пришпори и директно ще ти даде мощен прилив на ергогенно напрежение...

Бързата енергия се усеща като вълна адреналин, преминаваща през цялото тяло – тя събужда всички твои сетива и те подготвя за тежката интензивна тренировка, която предстои.

Комплексът Quick Energy прави тялото ти бързо и яростно!

Ще го почувстваш и ще бъдеш готов за тренировка само след броени минути. Ядрото на този комплекс е чист кофеин – мощен стимулант на централната нервна система. Химичната структура на кофеина е близка до тази на аденина (азотна база, изграждаща АТФ, ДНК и цикличния АМФ). Кофеинът има способността да взаимодейства с аденозиновите рецептори, което позволява да се запази активността на цикличния АМФ, т.е. кофеинът позволява задържане на високите нива на цикличния АМФ за по-дълго време.

С една дума – кофеинът достига дълбоко в мускулните клетки, осигурява продължителен източник на енергия и забавя появата на мускулната умора. Това, обаче, не изчерпва качествата на комплекса Quick Energy. Той съдържа също така екстракт от истински зелен чай и кафеени зърна. Тези два натурални енергетика представляват и мощни антиоксиданти, така че не само ти помагат да ускориш темпото на тренировката, но и редуцират влиянието на свободните радикали в организма. По този начин клетките имат възможност да работят по-ефективно и в по-малко стресираща среда.

Усъвършенствахме комплекса за бърза енергия, като добавихме винпоцетин и еводиамин.

Доказано е, че винпоцетинът подобрява циркулацията на кръвта и притока на кислород към мозъка – две наистина важни характеристики за един сериозен спортист. Еводиаминът е биоактивен алкалоид, който стимулира ванилоидните рецептори в организма и по този начин увеличава естественото ниво на изгаряне на мазнини, осигурявайки допълнителен енергиен източник.

За да тренираш на пълни обороти от началото до края на тренировката, бързата енергия не е достатъчна – имаш нужда от поддържане на енергетичните нива по време на цялата тренировка. Ще бъде ли достатъчно, ако имаш енергия да започнеш тренировката, но не ти достигнат сили да я завършиш? Каква е ползата от това да загубиш мощност по време на тренировката? Чисто и просто – така НЕ става! Имаш нужда от сила за загряващите серии, но ти трябва и за сериите с максимални тежести, нали? Точно тук е разликата между Animal Rage и останалите енергетици (предтренировъчни продукти). Там, където другите продукти приключват действието си, Animal Rage тепърва започва да работи.

Ето с това разполага Animal Rage, за разлика от другите подобни продукти – уникалният комплекс Sustained Energy

Този ключов комплекс съдържа 4 потентни билкови адаптогенни субстанции – екстракти от Rhodiola rosea, Schizandra berry, Cordyceps sinensis и Panax ginseng.

Взети заедно, тези билки увеличават значително физическият тренировъчен капацитет, подобряват издържливостта, минимизират катаболния отговор на организма към стресови фактори и състояния, намаляват умствената умора, а също така увеличават либидото и мощно подкрепят имунната система на организма. Това са критични фактори за естественото подобряване на тонуса в залата за фитнес.

Екстрактът от корени на Rhodiola rosea има широко адаптогенно действие и най-вече намалява действието на умствената и физическата умора.

Проучвания доказват, че тази съставка позволява на организма да бъде по-устойчив към стресовите фактори, а заедно с това подобрява настроението и намалява чувството за тревожност и притеснение. Rhodiola rosea подпомага и увеличаването на наличната енергия в организма.

Schizandra berry също увеличава естествената устойчивост на организма към стресови фактори, подобрява менталната издържливост и подобрява цялостната метаболитна ефективност.

Cordyceps sinensis отдавна се използва в спортовете, изискващи издържливост, заради способността му да поддържа постоянно ниво на енергията по време на интензивно натоварване.

Доказано е, че увеличават АТФ в черния дроб и подобрява антиоксидантната активност, имунните функции и метаболизма на глюкозата.

Panax ginseng – последен в списъка, но не и по значение, този екстракт допълва комплекса за постоянна енергия.

Използван от векове, този билков адаптоген подобрява спортните постижения, увеличава издържливостта, а също скъсява и времето за реакция на мускулатурата.

Всички тези растителни екстракти ще ти осигурят постоянна максимална енергия по време на цялата твоя тренировка!

ОК, поговорихме за бързата и постоянната енергия. Нека сега кажем няколко думи за издържливостта и физическата производителност на мускулатурата. Това са два от най-важните показатели на тренировъчната програма. Трябва ти енергия, за да изпълняваш упражненията по време на тренировката, но само това не е достатъчно. Трябва да можеш да издържиш до края и да запазиш максимална силата си дори и в най-тежките тренировки. Това правят наистина сериозните спортисти и бодибилдъри. Няма как да очакваш добри резултати, ако останеш без сили и не можеш да тренираш качествено в залата до последното движение.

Точно по тази причина Animal Rage съдържа и мощния комплекс Endurance & Performance.

Той съчетава свръхпотентни ергогенни съставки, каквито са бета аланин, цитрулин малат, L-таурин и глюкоронолактон. Нека разкажем как помагат те:

Бета аланинът доказано увеличава силата, издържливостта, тренировъчния капацитет и мускулната маса.

В същото време значително забавя появата и ефекта на нервно-мускулна умора.

Цитрулин малатът увеличава плазмените нива на аргинина и азотния оксид.

Физиологичният ефект от увеличения азотен оксид е увеличен кръвен поток към мускулатурата, подобрено изхранване и снабдяване с кислород на мускулната тъкан, подобрено усвояване на глюкозата и повече сила. Цитрулин малатът играе важна роля за редуцирането на млечната киселина и амоняк в работещите мускули, оптимизира синтезирането на АТФ, намалява мускулната умора и увеличава издържливостта.

L-таурин – втората по важност и разпространение аминокиселина в мускулната тъкан.

Увеличава нивото на хидратация на мускулните клетки, а чрез това – и обема им, което позволява по-интензивно протичане на синтеза на протеини в тях.

Глюкоронолактонът е важен естествен структурен компонент на почти всички съединителни тъкани в човешкото тяло.

Други негови предимства са подобряване на умствената дейност и времето за реакция, а също подобряване на аеробната и анаеробната производителност.

Последният комплекс е Focus & Intensity.

Когато имаш работа за вършене, трябва да го направиш по най-добрия начин и загърбиш всичко останало в този момент. Ако загубиш концентрацията си, тренировката ти ще се провали. Поддържането на перфектен фокус по време на тренировка ще ти позволи да направиш това, което трябва, без да се спреш пред нищо. Нещо повече – безупречната концентрация сама по себе си също не е достатъчна, имаш нужда и от висока интензивност. Да си концентриран и да тренираш интензивно – това е пътят към истински големите резултати. Най-добрите спортисти в света знаят значението на този начин на мислене и нагласа, защото именно те ги отличават от техните конкуренти.

Animal Rage съдържа собствен специализиран комплекс Focus & Intensity, който включва добре познати ноотропици като L-тирозин, холин битартарат, N-ацетил-тирозин и бета фенилетиламин.

L-тирозинът и N-ацетил-тирозинът са значими фактори при синтезирането на невротрансмитерите допамин и норепинефрин.

Те от своя страна са от изключителна важност за осъществяването на познавателните и мозъчните функции като цяло. L-тирозинът има и един страхотен страничен ефект – намалява нивото на стрес-хормона кортизол и по този начин минимизира неблагоприятните последици от стресовите ситуации, които са следствие от една тежка и интензивна тренировка.

Холин битартаратът, подобно на тирозина, е ефективен предшественик на споменатите невротрансмитери.

В допълнение на това, холинът участва в синтезирането на друг невротрансмитер – ацетилхолин. Ацетилхолинът е един от най-важните фактори за процесите на паметта и заучаването, функционира в цялото тяло и до голяма степен определя скоростта, с която протичат процесите в мозъка. За да тренираш здраво, тежко и интензивно, определено имаш нужда от достатъчно ацетилхолин.

Бета-фенилетиламинът допълва този комплекс до перфекционизъм.

Тази съставка ще ти помогне да увеличиш и поддържаш върхова концентрация, фокус и умствена дейност като цяло. Разбира се – добавя и добро настроение за тренировка.

С Animal Rage ти винаги ще си на една крачка от покоряването на тежестите... Енергия. Фокус. Интензивност. Лудост... Всичко това ще получаваш с всяка доза Animal Rage! Желание, устрем, глад за изява... ще имаш всичко това. Играй смело и открито своята игра. Animal Rage ще се погрижи за останалото!

Употреба

За да получите концентриран „удар”, смесете 1 мерителна лъжичка с около 100-120 мл вода или напитка по избор и изпийте сместа наведнъж 20-30 минути преди интензивна физическа дейност/тренировка.

Animal Rage - 315 Г Universal - подобни продукти

Creatine - 500 Г UNIVERSAL

Creatine - 500 Г UNIVERSAL

Сила и възстановяване

Universal Nutrition

42.00 лв.

Gutamine Powder 600g UNIVERSAL

Gutamine Powder 600g UNIVERSAL

Сила и възстановяване

Universal Nutrition

85.00 лв.

Glutamine Powder - 300 Г UNIVERSAL

Glutamine Powder - 300 Г UNIVERSAL

Сила и възстановяване

Universal Nutrition

55.00 лв.