Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Animal Pak - 30 Пакета Universal

Цена: 80.00 лв.
Kоличество:
Universal Nutrition

Animal Pak - 30 Пакета Universal информация

Animal Pak винаги е бил сред най-популярните продукти в света на хранителните добавки!

Animal Pak на UNIVERSAL е действал и преди и сега като това, което прави най-добре е да помага на атлета да покачва мускулна маса и силa. Основното мото на Animal винаги е било - яж, спи, тренирай, Animal Pak!

Animal Pak единствен има това, от което Вие наистина се нуждаете!

Работата е там, че от зората на човечеството нашите тела са се променили много малко. Когато стане време да храним нашите мускули, ние все още се нуждаем от хранителни вещества, които получаваме от диетата. Но когато дойде време за сериозен растеж на мускулната маса, ние имаме нужда от правилната комбинация от съставки и мега-дози качествени аминокиселини, витамини, минерали, антиоксиданти и есенциални мастни киселини.

Вие сте вид първично животно, което тренира с животинска интензивност, то Вие се нуждаете от изобилие от тези вещества плюс тези малки екстри, които само Animal Pak Ви осигурява.

Animal Pak е един завършен продукт, който се е доказал в бодибилдинг средите!

Освен необходимите Ви витамини, минерали, аминокисели, храносмилателни ензими и антиоксиданти, Animal Pak съдържа и стимулатори за по-добро възстановяване и по-добро представяне в залата.

Те включват пиридоксин алфа-кетоглутарат (PAK), карнитин, различни липотропни вещества, аргинин, алфа-липоева киселина, Еleuthero и още...

Гледайте на Animal Pak, като на един завършен коктейл от подхранващи елементи, първата защитна линия на вашето тяло при екстремни натоварвания!

С всеки пакет Вие се зареждате с над 60 ключови елемента в 11 таблетки, които са доставени в точното количество и в точното време всеки път - за постигане на оптимални резултати! Разгледайте Animal Pak на UNIVERSAL като Вашата първа линия на защита на тялото.

Ако тренирате с тежести, в такъв случай Вие имате абсолютна нужда да тренирате с Animal Pak.

Когато сте готови за най-доброто, доверете се на най-надеждното име в сериозното бодибилдинг суплиментиране - Animal Pak.

Употреба

Да се използва само от спортисти със сериозен стаж в залата и от сериозно трениращи хора. Да се приема със закуската по 1 или 2 пакета.

Animal Pak - 30 Пакета Universal - подобни продукти

Creatine - 500 Г UNIVERSAL

Creatine - 500 Г UNIVERSAL

Сила и възстановяване

Universal Nutrition

42.00 лв.

Gutamine Powder 600g UNIVERSAL

Gutamine Powder 600g UNIVERSAL

Сила и възстановяване

Universal Nutrition

85.00 лв.

Glutamine Powder - 300 Г UNIVERSAL

Glutamine Powder - 300 Г UNIVERSAL

Сила и възстановяване

Universal Nutrition

55.00 лв.