Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

ЕНВИРО ЧИП

Цвят
Цена: 34.90 лв.
Kоличество:
Sri Sri Ayurveda Trust

ЕНВИРО ЧИП информация

Чип за мобилен телефон, за предпазване от електромагнитни лъчи.

Мобилните телефони са неразделна част нашето ежедневие. Различни научни изследвания през годините са показали, че мобилните телефони излъчват вредни лъчения, които ни се отразяват по различни начини.

 

Енчиро чипа е продукт, който ни помага да се предпазим от вредното въздействие на излъчванията, като променя естеството на радиация от мобилните телефони и компютрите. Действа като радиационен протектор и защитава тялото ни при употребата на устройството. Фиксират на определено място върху външната повърхност на устройството. Предлага се в бял и черен вариант.

                                                                                           

Чипът за предпазване от електромагнитни лъчи е резултат на повече от 20 години изследвания и е сертифициран от Max Healthcare. Високите нива на стрес увеличават честотата на пулса ни и водят до загуба на имунитет. В направени тестовете е установено, че честотата на пулса на хората се нормализира, след като поставят чипа върху мобилните си телефони. Направени са и проучванията от Max Healthcare в Ню Делхи, голяма френска компания, разположена в Нойда и в известнна лаборатория в Кембридж, Великобритания. Тестовете установяват, че чипът не променя качеството на сигнала по никакъв начин. Също така, не оказва влияние върху работата на устройството, на което е поставен.

 

Подарете на себе си и семейството си тази ефективна радиационна защита!