Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Trophix - 2270 Г

Вкус
Цена: 110.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Syntrax

Trophix - 2270 Г информация

Trophix е едно от най-добрите попадения на Syntrax!

Това е протеинова матрица, включваща в себе си най-добрите възможни източници на протеин, и то със една единствена цел – да извлечем максимума от всеки един източник на протеин, събран в този продукт.

В Trophix имаме трите най-добри източника на протеин – мицелярен казеин, яйчен албумин и суроватъчен концентрат.

За да бъде картинката напълно завършена имаме и добавени глутаминови пептиди. Това е най-бързоусвоймата форма на глутамин за максимално възстановяване. Мицелярния казеин - Това е бавноразградим протеин, който се усвоява в тялото за дълъг период от време. Той не само осигурява на тялото дълготраен приток на аминокиселини, но също така създава продължително усещане за ситост.

Суроватъчния концентрат в Trophix е клас Promina.

Това е най-качествения американски суроватъчен концентрат на пазара. Със своето ненадминато качество той ни осигурява моментален приток на аминокиселини, които моментално спират всички катаболни процеси и стимулират изграждането на чиста мускулна маса.

Яйчният албумин е протеинът, който е най-близкият до човешкия аминокиселинен профил.

Със своята среднобърза усвояемост той е подходящ като заместител на храната, следтренировъчно възстановяване, нощен протеин и като анаболен фактор за изграждане на мускулната тъкан. Както всички знаем яйчния протеин има най-висока биологична стойност и е еталон за качеството на всички останали протеини.

Глутаминовите пептиди

Както всички знаем глутамина заема над 50% от аминокиселините в човешкото тяло.Неговото изчерпване е лесно и затова е жизненонеобходимо да си набавим допълнителни количества глутамин, за да оптимизираме максимално процесите на възстановяване.

Много е важно да подчертаем, че източниците на протеин във Trophix са НЕденатурирани, което е сто процентова гаранция, че биологичната стойност на продукта е от възможно най-висок клас. На доза от 29 грама получаваме 20 грама белтъчини с най-висока биологична стойност.

Trophix се предлага в 3 невероятни вкуса - Шоколад, Ягода и Ванилия), при това БЕЗ Аспартам, и страхотна цена!

Употреба

1 доза сутрин след ставане, преди и след тренировка и вечер преди лягане.