Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Shake It 2250 гр. (75 дози) Real Pharm

Вкус
Цена: 125.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
REAL PHARM

Shake It 2250 гр. (75 дози) Real Pharm информация

Real Pharm Shake It е протеинов суплемент от най-висок клас със 7 инстантизирани протеинови източника – суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, мицеларен казеин, суроватъчен протеин хидролизат, телешки протеин хидролизат, яйчен албумин и калциев казеинат. Ние сме първите, които ви показват колко точно получавате от всеки отделен протеинов източник!

 

Протеиновата ни матрица гарантира прецизно дозиране на съставките, изключително високо, 80% протеиново съдържание в доза и 11 чудесни вкуса, повечето от които вече са спечелили сърцата на клиентите ни, използващи останалите продукти от протеиновата ни гама.

 

Заради прецизната си формула с удължено освобождаване във времето, Shake It е перфектният суплемент за всички трениращи, както за професионалните атлети, така и за заклетите фитнес-ентусиасти. Постоянното захранване с аминокиселини стимулира натрупването на чиста мускулна маса и повишава силата и производителността на мускулите.

аради ниското съдържание на мазнини и въглехидрати, нашата матрица е удачен избор и за всички, които искат да изчистят мускулния релеф и да свалят няколко килограма. Формулата ни е с ясно изразен антикатаболен ефект и съхранява мускулните влакна от разграждане. Лабораторните изследвания показват, че тя се усвоява напълно от храносмилателния тракт, без никакъв остатък, в рамките на около 12 минути! Богатата ни аминограма се отличава и с изключително високо съдържание на така ценените от всички трениращи верижно-разклонени аминокиселини (BCAAs)!

 

Начин на прием:

Разтворете 1 доза (1 мерителна лъжица, 30 гр.) в 250 мл. вода или нискомаслено мляко. Приемайте до 3 дози дневно, в зависимост от протеиновите ви нужди.

 

Забележка:

Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години! Да не се употребява от бременни и кърмачки! Алергенна информация: Съдържа мляко и яйца! Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина! Пазете далеч от деца!