Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Shake It 2250 гр. (75 дози) Real Pharm

Вкус
Цена: 125.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

Shake It 2250 гр. (75 дози) Real Pharm информация

Real Pharm Shake It е протеинов суплемент от най-висок клас със 7 инстантизирани протеинови източника – суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, мицеларен казеин, суроватъчен протеин хидролизат, телешки протеин хидролизат, яйчен албумин и калциев казеинат. Ние сме първите, които ви показват колко точно получавате от всеки отделен протеинов източник!

 

Протеиновата ни матрица гарантира прецизно дозиране на съставките, изключително високо, 80% протеиново съдържание в доза и 11 чудесни вкуса, повечето от които вече са спечелили сърцата на клиентите ни, използващи останалите продукти от протеиновата ни гама.

 

Заради прецизната си формула с удължено освобождаване във времето, Shake It е перфектният суплемент за всички трениращи, както за професионалните атлети, така и за заклетите фитнес-ентусиасти. Постоянното захранване с аминокиселини стимулира натрупването на чиста мускулна маса и повишава силата и производителността на мускулите.

аради ниското съдържание на мазнини и въглехидрати, нашата матрица е удачен избор и за всички, които искат да изчистят мускулния релеф и да свалят няколко килограма. Формулата ни е с ясно изразен антикатаболен ефект и съхранява мускулните влакна от разграждане. Лабораторните изследвания показват, че тя се усвоява напълно от храносмилателния тракт, без никакъв остатък, в рамките на около 12 минути! Богатата ни аминограма се отличава и с изключително високо съдържание на така ценените от всички трениращи верижно-разклонени аминокиселини (BCAAs)!

 

Начин на прием:

Разтворете 1 доза (1 мерителна лъжица, 30 гр.) в 250 мл. вода или нискомаслено мляко. Приемайте до 3 дози дневно, в зависимост от протеиновите ви нужди.

 

Забележка:

Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години! Да не се употребява от бременни и кърмачки! Алергенна информация: Съдържа мляко и яйца! Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина! Пазете далеч от деца!

Shake It 2250 гр. (75 дози) Real Pharm - подобни продукти

Amino 8500 400 таблетки  REAL PHARM

Amino 8500 400 таблетки REAL PHARM

Протеини

REAL PHARM

49.00 лв.

Real Whey 100 700 гр Real Pharm

Real Whey 100 700 гр Real Pharm

Протеини

REAL PHARM

42.00 лв.

BEEF WHEY 1.8 кг Real Pharm

BEEF WHEY 1.8 кг Real Pharm

Протеини

REAL PHARM

118.00 лв.