Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Reduct Burn 90 таблетки (90 дози) Real Pharm

Цена: 49.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

Reduct Burn 90 таблетки (90 дози) Real Pharm информация

Reduct Burn на Real Pharm е усъвършенстван, многоцелеви фет-бърнър, с 15 доказани активни съставки, който безкомпромисно топи мазнините, чисти мастните отлагания, намалява апетита, като едновременно с това бори умората, подобрява настроението и подобрява фокуса и концентрацията по време на тренировка и при хранителен режим с ограничен калориен прием.

 

Reduct Burn е с научно тествана, многофазна формула която ускорява метаболизма, засилва термогенезата (изгарянето на мазнини за енергия) и предотвратява отлагането на нова мастна тъкан. Продуктът ефективно потиска апетита и намалява за усещането за умора, дори и при крайно стриктна диета. Екстрактът от гарциния (мангостин, Garcinia Cambogia) засилва метаболизма на мазнините и блокира отлагането на нови мастни натрупвания, благодарение на съдържащата се в него хидроксилимонена киселина. Екстрактите от гроздово семе и грейпфрут предпазват ДНК, протеините и липидите от оксидативни увреждания. Екстрактите от бял и зелен чай с полифеноли и епигалокатехин галат (EGCG) действа благоприятно на метаболизма на глюкозата и подпомага поддържането на позитивно съотношение на мускулната маса спрямо телесните мазнини.

Липолизата и термогенезата, заедно с контрола на апетита се постигат синергично и от мощната комбинация от ацетил-L-карнитин (ALC), натурални екстракти от зелено кафе с хлорогенна киселина, екстракт от бял боб (Phaseolus Vulgaris), екстракт от семена на африканско манго (Irvingia gabonensis), екстракт от горчив портокал (Citrus aurantium) със синефрин, които са събрани в безопасна и ефективна формула, покриваща високите изисквания на потребителите.  

 

Reduct Burn осигурява и ключови адаптогени и подобряващи настроението активни съставки, които ще ви помогнат да спазвате и най-стриктния хранителен режим.

 

Начин на прием:

Вземайте 1 таблетка (1 доза) дневно, преди някое от основните хранения за деня (закуска или обяд). Не надвишавайте препоръчителния дневен прием от 1 таблетка!

 

Забележка:

Да не се употребява от лица под 18 години, бременни или кърмачки! Консултирайте се със специалист преди приема на продукта ако страдате от високо кръвно налягане! Пазете далеч от деца!

Reduct Burn 90 таблетки (90 дози) Real Pharm - подобни продукти

L-Carnitine 950 мг. 150 капсули REAL PHARM

L-Carnitine 950 мг. 150 капсули REAL PHARM

Продукти за отслабване

REAL PHARM

46.00 лв.

Real Pharm L-Carnitine 1500 Liquid + Green Tea 500 мл.

Real Pharm L-Carnitine 1500 Liquid + Green Tea 500 мл.

Продукти за отслабване

REAL PHARM

25.00 лв.

Real Pharm L-Carnitine, Green Tea & CLA 90 таблетки (90 дози)

Real Pharm L-Carnitine, Green Tea & CLA 90 таблетки (90 дози)

Продукти за отслабване

REAL PHARM

31.00 лв.