Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Real Whey 100 2250 гр. (75 дози) Real Pharm

Цена: 109.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
REAL PHARM

Real Whey 100 2250 гр. (75 дози) Real Pharm информация

Real Whey 100 е първокласен суроватъчен протеин, съдържащ най-висококачествената форма на суроватъчния протеин концентрат с минимално съдържание на мазнини и въглехидрати – само 1,71 гр. мазнини и 1,44 гр. въглехидрати в доза от 30 гр., което го прави един от най-изгодните и предпочитани на пазара суплементи от този клас.

 Суроватъчният протеин е пълноценен протеинов източник с най-високата биологична стойност и е първи избор за хората, преследващи натрупването на чиста мускулна маса и подобряване на силовите постижения в тренировките с тежести.

 Минимумът мазнини и въглехидрати прави Real Whey 100 перфектна опция за атлетите на нискокалорийни хранителни режими, които се стремят към понижаване на теглото, за сметка на изчистването на излишните мазнини. Съставът на продукта има мощен антикатаболен ефект, благодарение на високото съдържание на верижно-разклонени аминокиселини (BCAA), и така съхранява натрупаната вече мускулна маса.

Друг плюс е, че инстантната му форма позволява усвояването му в храносмилателния тракт в рамките на само няколко минути! Real Whey 100 има богат аминопрофил, включително с висока концентрация на BCAA и глутамин, което гарантира не само стимулиране на мускулния растеж, но и подобрено възстановяване и поддържане на имунната система.

 

Начин на прием:

Разтворете 1 доза (30 гр., 1 мерителна лъжица) в 200-300 мл. вода или обезмаслено мляко. Приемайте до 3 пъти дневно, за най-добри резултати след събуждане сутрин, преди и след тренировка. Не надвишавайте препоръчителния прием от 3 дози дневно!

 

Забележка:

Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години! Продуктът не е подходящ за употреба от хора, страдащи от заболявания на бъбреците! Пазете далеч от деца! Използвайте продукта като допълнение към здравословния и балансиран хранителен режим, а не като заместител на такъв!