Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Комплексен/многофункционален крем за мъже 50мл COLWAY INTERNATIONAL

Цена: 85.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

Комплексен/многофункционален крем за мъже 50мл COLWAY INTERNATIONAL информация

Многофункционална козметика, която ще се погрижи за кожата на лицето и брадата. Проверените съставки ще Ви осигурят прекрасен външен вид и комфорт, дори и след бръснене. Уникалната комбинация от корени, африкански масла от марула, перила и арганово дърво, представляват основата на нашия крем с оптимални пропорции на мастни киселини ННМК (омега 3,6,9). Отговарят за еластичността и стегнатостта, възвръщат правилното овлажняване, което е едно от ключовите фактори за запазване на кожата в добра кондиция. Овлажняването подсилваме с омрежена хиалуронова киселина. Феноменът на природата, стволовите клетки стимулират човешките клетки за автоматично възстановяване и регенериране. Колагенът и съвременните тетрапептиди подобряват еластичността и плътността на кожата. Colway International – НАУЧЕН ПРОБИВ В БИОТЕХНОЛОГИЯТА в борбата за Вашия добър външен вид.

Състав

Колагенът

извличан от кожата на риби с патентован метод в Полша е единственият известен натурален източник на пептиди, които свободно проникват в епидермиса и стимулират фибробластите към повишена активност.Това е естествена, хипоалергична козметика.

Уникалната композиция от мастни киселини омега-3,6,9

ЕНМК базирана на най-новите научни изследвания. ЕНМК не са произвеждани в човешкия организъм, въпреки, че са съществен прекурсор на клетъчните мембрани. Създадохме композиция от благородни масла от марула, перила и арганово дърво, оптимално използвайки тяхното антиоксидантно, регенериращо и овлажняващо действие.

Масло от перила

силен антиоксидант, с много висока концентрация на незаменими ненаситени мастни киселини, допълнително съдържа флавоноиди, розмаринова киселина и други фенилови съединения. Всички тези съединения влияят благотворно върху кожата. Действат антиоксидантно и асептично, укрепват стените на кръвоносните съдове. Маслото успокоява атопични екземи, води до по-бързо зарастване на рани. Забавя процеса на стареене на кожата, стимулира производството на колаген и еластин. Съдържа най-много Омега-3, както и Омега 6 и Омега 9. Не предизвиква дразнене, подпомага лечението на кожни алергии. Може да се прилага върху атопична кожа, лющеща се, суха и раздразнена. 

Масло от марула

идеално за зряла, суха и чувствителна кожа. Омекотява, овлажнява, ревитализира, укрепва естествената защитна бариера на кожата, подобрява тонуса. Предотвратява появата на бръчки и намалява съществуващите, изсветлява лицето, подобрява подкожното кръвообращение, връща блясъка и мекотата на косата. Маслото притежава висока концентрация на витамин Е и С, натурални антиоксиданти, олеинова киселина.

Арганово масло

регенериране и подхранване, намалява раздразненията и зачервяването на кожата, благодарение на наситеността на витамин Е, а също така фенолните съединения имат антиоксидантно действие, ефикасно предотвратява стареенето на кожата влияейки на нейното хидратиране, еластичност, подхранване и подновяване.

Стволовите клетки Citrus aurantium

отговарят за разделянето и поддържането на правилната форма на кожата чрез естествено, динамично подновяване на епидермиса.  Благодарение на полифенолите, ограничават негативното действие на свободните радикали и увреждането на ДНК. Подсилват защитата на хидролипидния слой, подобряват овлажняването на кожата. Тяхното голямо предимство е механизма на действие, базиращ се на стимулиране на човешките клетки на кожата до автоматично възстановяване и регенериране. Благодарение на това организма се обновява сам, а не с помощта на изкуствени субстанции.

Syn-TC- пептид,

чиито строеж е така конструиран, че оптимално да действа на всички видове колаген в кожата; прави я по гладка, по-мека; редуцира бръчките.

Хиалуронова киселина - омрежена

естествено съществува в човешкия организъм, намира се в кожата и в нейните дълбоки слоеве. В нашата козметика подобрява овлажняването, стегнатостта и еластичността на кожата. Действа противовъзпалително

Употреба

Нанесете крема върху чиста и суха кожа на лицето и шията.Използвайте ежедневно по два пъти на ден.