Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Освежаващ гел за миене на тяло и лице с арганово масло 250 мл COLWAY INTERNATIONAL

Цена: 32.90 19.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

Освежаващ гел за миене на тяло и лице с арганово масло 250 мл COLWAY INTERNATIONAL информация

Почистването на кожата е основата на грижа за кожата.  Нашият освежаващ Гел за миене на тяло и лице премахва замърсяванията, оставяйки кожата чиста и свежа. В контакт с вода, гелът се променя в леко пенещ се крем, предпазващ Вашата кожа от изсушаване. Аргановото масло регенерира и подхранва, едновременно предотвратява изсушаването на кожата.  Кофеинът е натурална съставка намираща се в зърната на кафето.Стимулира кръвоносната система, нивелира напрежението на гладките мускули, в резултат се разтоварват и повишава самочувствието. В състава на продукта има също така L-аргинин, който ще Ви зареди с още повече енергия всеки ден.Овлажняващата формула възвръща равновесието на кожата. Целостта се допълва от лек и свеж аромат. Създадохме този продукт за мъже водещи активен начин на живот, имащи нужда от жизненост и енергия. Colway International – НАУЧЕН ПРОБИВ В БИОТЕХНОЛОГИЯТА в борбата за Вашия добър външен вид.

Състав

Арганово масло

регенериране и подхранване, намалява раздразненията и зачервяването на кожата, благодарение на наситеността на витамин Е, а също така фенолните съединения имат антиоксидантно действие, ефикасно предотвратява стареенето на кожата влияейки на нейното хидратиране, еластичност, подхранване и подновяване.

Кофеинът 

е натурална съставка съдържаща се в зърната на кафето, стимулира кръвоносната система, предизвиквайки едновременно намаляване на напрежението на гладките мускули водейки до разтоварване и по-добро самочувствие.  Води до обезводняване на клетките, чрез което кожата се опъва и изглажда. Чрез дрениращите свойства ускорява микроциркулацията. Като антиоксидант влияе на намаляването на бръчките; стяга кожата. 

L-аргининът

действа успокояващо на кожата, активизира производството на колаген. Подпомага регенерацията на увредена или суха, лющеща се кожа. Засилва прилива на кръв в кръвоносните съдове и предизвиква по-добро усвояване на активните съставки, укрепва естествената защитна бариера на кожата.

Употреба

Нанесете гела върху влажно тяло.Масажирайки с кръгови движения в продължение на няколко минути, след това изплакнете.Изплакнете