Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

FitOATMEAL MRP 1бр. X 95гр. кутия

Вкус
Цена: 3.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
FIT & SHAPE

FitOATMEAL MRP 1бр. X 95гр. кутия информация

Заместител на хранене

- 30гр. протеин и 10гр фибри

 

- 26 витамина и минерала

 

- Пребиотици, омега 3-6, бета глюкогани

 

Нашето предложение за заместител на хранене, e fitoatmeal®. Това едно истинско научно постижение със своята формула и състав.

 

Разработван е от нашите специалисти в продължение на 3 години, за да сме сигурни, че всяка калория приета от продукта ще бъде усвоена на сто процента.

 

Изключително балансиран и съставен единствено от 100% натурални съставки. Съдържа едва 3гр мазнини в един пакет, и - забележете - 0гр захари, което го подрежда сред един от най-добрите продукти за заместване на храненето и поддържане на оптимален калориен прием.

 

Оценен много високо от нашите клиенти в Норвегия, Белгия и Холандия.

 

Няма да намерите друг продукт в този клас, който да ви дава 30гр протеин, 26 витамина и минерала, пребиотици, 10гр фибри и 0гр захари... при това на тази невероятна цена!

 

О, да! Въглехидратите са в перфектното съотношение и няма да се превърнат в триглицериди, дори при най-бавния метаболизъм. Витамините и минералите ще ви дадат чувство на енергичност и тонизираност, а фибрите и пребиотиците ще регулират правилното усвояване на хранителните вещества.

Състав

Овесени ядки, пшеничен зародиш, млечен протеин изолат, суроватъчен протеин изолат и концентрат, диетични фибри, малтодекстрин, лимонена киселина, гума арабика, карбоксиметил, целулоза, комплекс от витамини и минерали, ензими: амилаза и протеаза, силиконов диоксид, аромати, натурален оцветител, сукралоза.

АЛЕРГЕНИ:

Мляко, глутен. Не съдържа ГМО.

Употреба

fitOATMEAL, може да се приема по всяко време на деня. Ако искате да го консумирате като овесена каша, прибавете 200-250мл топло или студено мляко, разбъркайте продължително, около минута. Оставете го за около 2-3 минути и е готово за консумация.

Може да го приготвите като напитка - прибавете 200мл вода и го разбъркайте в шейкър за 15 секунди. Оставете го за около минута и е готово за консумация.

Когато е приготвено с вода, всеки път преди да пиете от напитката я разклащайте, тъй като овесените ядки ще бъдат на дъното на шейкъра/чашата. Замества едно хранене и придава чувство на ситост дълго време след неговия прием. Страхотен продукт за след тренировка или физическо натоварване.

Начин на приготвяне:

Разбъркайте един пакет в 150-200мл топло или студено мляко. Оставете 2-3 мин. докато започне да се сгъстява. Консумирайте с удоволствие!