Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

TESTO GAINER 3 200g

Вкус
Цена: 79.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
FIT & SHAPE

TESTO GAINER 3 200g информация

  • Български Трибулус и Екстракти

  • 30% протеиново съдържание

  • Ниско съдържание на захари и мазнини

  • Бързи и бавни протеинови източници


Продукт създаден за професионалисти. С най-доброто съотношение между въглехидрати и белтъчини, за максимален мускулен растеж. С най-добро съотношение между просто и сложни въглехидрати, за максимално усвояване. Може да се приема преди и след тренировка или вечерно време, като добавените билки и екстракти ще подобрят съня и възстановяването от физическото натоварване. Добавените мултивитамини с минерали допълнително ще ви фокусират върху тренировка и поддържат водно солевия баланс, предпазвайки ви от мускулни крампи. бета аланина ще засили инервацията, което ще ви позволи да натоварите мускулите си на 100%, постигайки най-добрите си резултати.

Състав

Малтодекстрин, млечен протеин изолат, калциев казиенат, олигозахариди, лимонена киселина, карбоксиметил целулоза, натурален оцветител, сукралоза, ензими: амилаза, протеаза, натурален оцветител: какао, 

Употреба

Подходящ за прием от хора с бърз и бавен метаболизъм. С ниско съдържание на захари и мазнини и може да се приема и вечерно време преди сън. Гарантира бърз мускулен разтеж и правилното възстановяване след физическо натоварване.