Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

HARD GAINER 4 000 g

Вкус
Цена: 72.00 лв.
Kоличество:
FIT & SHAPE

HARD GAINER 4 000 g информация

  • 20% съдържание на Протеин

  • Бързи и бавни Протеини

  • Покачване на мускулна маса

  • 23 витамина и минерала


Страхотен гейнер с 20% протеиново съдържание с бързо и бавно усвояване. Нашето предложение е за всеки, който се стреми бързо да натрупа мускулна маса.Въглехидратната ни матрица от малтодекстрин, декстроза, фруктоза и палатиноза е перфектно балансирана от нашите специалисти, за да подобрите вашите най-добри резултати.


Комплекса от 24 витамина и минерала са всичко от което имате нужда, за да се възстановите по-бързо и по-ефективно. Те ви гарантират, че няма да получите мускулни крампи, както и правилното усвояване на хранителните съставки в стомашно-чревния тракт.

Състав

Въглехидратна матрица (малтодекстрин, декстроза, фруктоза, палатиноза), протеинов бленд(млечен протеин изолат, суроватъчен протеин концентрат, мултивитаминен премикс, фибри, лимонена киселина, гума арабикасиликонов диоксид, аромати, натурален оцветител, сукралоза.

Употреба

Този гейнер ще ви гарантира допълнителния калориен прием, от който се нуждаете, за да повишите вашата мускулна маса. Може да го комбинирате с други суплементи без притеснение.

Богатото му съдържание на витамини и минерали го прави много подходящ за прием както преди така и след тренировка. за всеки, който трудно покачва килограми и мускулна маса!

HARD GAINER 4 000 g - подобни продукти

SUPER GAINER 4 000гр.

SUPER GAINER 4 000гр.

Гейнъри

FIT & SHAPE

76.00 лв.

FITNESS GAINER 4 540g

FITNESS GAINER 4 540g

Гейнъри

FIT & SHAPE

73.50 лв.

TESTO GAINER 3 200g

TESTO GAINER 3 200g

Гейнъри

FIT & SHAPE

79.00 лв.