Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

FITNESS GAINER 4 540g

Вкус
Цена: 73.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
FIT & SHAPE

FITNESS GAINER 4 540g информация

  • Покачване на мускулна маса

  • Гъст и плътен на вкус

  • 23 витамина и минерала

  • Суроватъчни и млечни витамини 


Нашето най-изгодно предложение за начинаещи спортисти. С ниско съдържание на мазнини и добър баланс на въглехидати, този гейнър ще ви зареди с енергия преди тренировка и забърза възстановяването след нея.


Съдържа 23 витамина и минерала и фибри, който ще подобрят усвояването от стамашно-чревния тракт, като се доставят максимално количество аминокиселини до мускулите. Гъст и плътен на вкус със 100% натурални аромати и оцветители.

Състав

Въглехидратна матрица (малтодекстрин, декстроза, фруктоза, палатиноза), протеинов бленд(млечен протеин изолат, суроватъчен протеин концентрат, мултивитаминен премикс, средноверижни триглицериди, фибри, лимонена киселина, гума арабикасиликонов диоксид, аромати, натурален оцветител, сукралоза.

Употреба

Този гейнер ще ви гарантира допълнителния калориен прием, от който се нуждаете, за да повишите вашата мускулна маса. Съдържа 23 витамина и минерала за по-добро усвояване и по-бързо възстановяване . Подходящ за хора с бърз метаболизъм, които търсят бързо и качествено възстановяване!