Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

CarniLine® Pro Fitness 2000 / 10 x 25ml Amp.

Цена: 27.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
AMIX

CarniLine® Pro Fitness 2000 / 10 x 25ml Amp. информация

AMIX CarniLine® Pro Fitness 2000 е формула със съдържание на L-карнитин и BioPerine®. L-карнитин е сложно вещество, което се синтезира естествено в черния дроб от L-метионин и L-лизин. L-карнитин (Carnipure®) съдейства за транспортиране на мастните киселини в митохондриите, където те се превръщат в източник на енергия, предотвратява загубата на мускулна тъкан и стимулира синтеза на хормон на растежа.

 

Предимства:

 


  • Насърчава изгарянето на мазнини

  • Увеличава енергията

  • Намалява нивата на холестерол

  • Подпомага сърдечно-съдовата система

  • Ускорява възстановяването

 

AMIX CarniLine® Pro Fitness 2000 съдържа 2000 мг L-карнитин във всяка доза. Carnipure® е специален клас L-карнитин с гарантирано качество, произведен от швейцарската компания Lonzа. Тази съставка подпомага метаболизма и транспортирането на мазнините до митохондриите на клетките, където те се превръщат в енергия. По този начин, L-карнитин увеличава енергията в тялото, необходима за по-интензивни тренировки за дълъг период от време. Той регулира нивата на триглицериди в кръвта, стимулира синтеза на протеини и по този начин съдейства за изграждане на мускулна маса.

 

AMIX CarniLine® Pro Fitness 2000 е натурален продукт, без странични ефекти и противопоказания. Той съдържа BioPerine®, който значително подобрява усвояването на L-карнитин за оптимални резултати. Bioperine ® е патентован екстракт от плода на Piper Nigrum L (черен пипер) и Piper Longum L (дълъг пипер) и съдържа 95% пиперин (активно вещество). Този уникален патентован продукт повишава бионаличността и усвояването на хранителни вещества. Bioperine ® действа на принципа на термогенезата, метаболитният процес, който генерира енергия на клетъчно ниво в човешкото тяло. Термогенезата е ключов фактор за намаляване на телесното тегло, а също така има важна роля за усвояването на хранителни вещества от храната. Пиперин в състава на Bioperine ® насърчава термогенните процеси, намалява количеството мазнини и стимулира обмяната на полезни вещества (витамини, минерали, аминокиселини и други).

Употреба

Консумирайте 1 ампула 20-30 минути преди тренировка.