Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Carb Blocker with Starchlite® 90 Caps.

Цена: 43.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
AMIX

Carb Blocker with Starchlite® 90 Caps. информация

Amix Carb Blocker е натурален и изключително ефективен продукт за намаляване на теглото. Формулата включва 10 иновативни съставки, базирани на уникалните свойства на екстракта от бял боб (StarchLite®). Той спомага за намаляване на апетита и съдейства за преработване на въглехидратите в тялото.

 

Предимства:

 


  • Намалява апетита

  • Стимулира и ускорява топенето на мазнини

  • Съдържа 10 активни съставки

  • Намалява усвояването на въглехидрати

  • Натурален продукт на билкова основа

 

Част от мреволюционните съставки в Amix Carb Blocker, които се грижат за твоята перфектна форма са:

 

StarchLite ® е воден екстракт от бял боб (Фазеолус вулгарис), който се предлага под формата на нежен и хомогенен прах. Той е специално създаден за хора, които искат да намалят въздействието на калориите от нишестени храни (хляб, картофи, паста, бисквити и др.).

 

CitriMax ® HCA е натурален екстракт от растението Garcinia Cambogia, който намалява количеството въглехидрати, които се превръщат в мазнини и насърчава съхраняването на въглехидрати под формата на гликоген в мускулите. Това води до повишаване на енергията и потискане на апетита.

 

Caralluma fimbriata е известна със свойствата си да подобрява издръжливостта и да подтиска апетита.

 

Gymnema Sylvestre насърчава метаболизма на глюкозата, повишава нивата на инсулин, понижава кръвната захар и подпомага здравословна функция на панкреаса.

 

Хитозан в изцяло естествена фибра, извлечена от екзоскелета на ракообразни. Свързва мазнини, въглехидрати и захари, като намалява усвояването на калории.

 

Bioperine ® е стандартизиран екстракт от плодове на Piper nigrum L (черен пипер) или Piper longum L (дълъг пипер), който съдържа 95% пиперин. Bioperine ® подобрява бионаличността на различни хранителни вещества и подобрява усвояването им.

 

L-Карнитин има основна роля в енергийния метаболизъм на тялото и е необходим за освобождаване на енергия от мазнините.

 

CinnulinPF ® представлява екстракт от канела, който подпомага здравословния глюкозен метаболизъм и регулира нивата на кръвна захар.

Употреба

Приемайте по 1 капсула два пъти дневно, 15 минути преди хранене, в комбинация с голямо количество вода.