Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Calcium + Mg + Zn 100 Tabs.

Цена: 22.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
AMIX

Calcium + Mg + Zn 100 Tabs. информация

Amix Calcium + Mg + Zn е висококачествена смес от три компонента (калций, цинк и магнезий) с изключително значение за функционирането на човешкия организъм.

 

Предимства:

 


  • Укрепва костите и зъбите

  • Подпомага функцията на мускулите

  • Мощен антиоксидант

  • Формула с максимално усвояване

 

Amix Calcium + Mg + Zn укепрва и подпомага здравето на костите и зъбите, подобрява ензимната активност и осигурява антиоксидантна подкрепа на организма.

 

Калций е минерал, изключително важен за изграждане на здрави кости и зъби, правилна мускулна функция, отделяне на хормони и ензими.

 

Магнезий участва в синтеза на повече от 300 ензима в човешкия организъм. Той се среща основно в костите и мускулите и е необходим компонент за формиране на нови клетки. Магнезий активира В-витамините, съдейства за отпускане на мускулите след тренировка и подобрява енергийния метаболизъм. Този минерал подпомага репродуктивната система и може да намали симптомите на ПМС.

 

Цинк е важен регулатор на различни генетични дейности и е ключов елемент за образуването на колаген. Той регулира кръвната захар и действа като имуностимулатор. Цинк насърчава производството на тестостерон, подпомага функциите на простата и е важен елемент за здравето на кожата и косата.

Употреба

Приемайте по 2 таблетки дневно по време на хранене с обилно количество вода.