Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

AMIX BCAA Elite Rate 500 Caps.

Цена: 70.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
AMIX

AMIX BCAA Elite Rate 500 Caps. информация

AMIX BCAA Elite Rate e формула с високо съдържание на трите основни верижно-разклонени аминокиселини BCAA - L-левцин, L-изолевцин, L-валин в оптимално съотношение 2:1:1. BCAA са незаменими аминокиселини, което означава, че не се синтезират в организма по естествен начин и трябва да бъдат набавени допълнително.

 

Предимства:

 


  • Стимулира протеиновия синтез

  • Ускорява възстановяването

  • Предпазва мускулната тъкан от увреждане

  • Стимулира растежа на мускулна маса

  • Увеличава силата

 

BCAA са необходими за правилното развитие и растеж на мускулната тъкан по време на физически стрес и интензивни упражнения. Те играят ключова роля в метаболизма на много органи и осигуряват доставката на азот в клетките. BCAA стимулират синтеза на протеини, значително подобряват усвояването на енергия и намаляват мускулната умора при продължително натоварване. Верижно-разклонените аминокиселини стимулират изграждането на качествена мускулна маса.

 

Amix BCAA Elite Rate съдържа идеалното съотношение на L-левцин, L-изолевцин и L-валин: 2-1-1. Левцин увеличава производството на инсулин и стимулира протеиновия синтез в мускулите, съдейства за укрепването на костите, кожата и мускулната тъкан и подпомага синтеза на аминокиселината глутамин. Изолевцинът участва в синтеза на хемоглобин и регулира нивата на кръвна захар в организма. Той ускорява метаболизма и насърчава изгарянето на мазнини. Валин е най-разпространената верижно-разклонена аминокиселина в мускулната тъкан, която отговаря за растежа, развитието и възстановяването на мускулите. Валин е източник на енергия, който също така поддържа азотния баланс и подпомага умствената дейност.

Употреба

Приемайте по 2-3 капсули преди и след тренировка с вода.