Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

AMIX ATP Energy – PEAK® ATP 90 Caps.

Цена: 70.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
AMIX

AMIX ATP Energy – PEAK® ATP 90 Caps. информация

AMIX ATP Energy – PEAK® е патентована формула от ново поколение, която осигурява на човешкия организъм точната молекула (аденозин трифосфат или ATP), необходима за производството на енергия.

 

Предимства:

 


  • Повишава енергия, намалява умората и подобрява общото здраве

  • Насърчава растежа на мускулна маса

  • Ускорява възстановяването

  • Подпомага сърдечно-съдовата и нервната системи

  • Оптимизира притока на кислород и хранителни вещества в тъканите

  • Патентован продукт

 

Нивата на ATP намаляват с възрастта. Високите нива на ATP са важни за благосъстоянието и физическата работоспособност, както и за оптимално функциониране на някои органи. AMIX ATP Energy – PEAK® съдейства за увеличаване на концентрацията на ATP в организма, без поглъщането на допълнителни количества храна. Продуктът увеличава силата и енергията и забавя появата на умора. AMIX ATP Energy – PEAK® също така оптимизира притока на глюкоза, хранителни вещества и кислород към мускулите, като подпомага изхвърлянето на катаболните отпадъци и подобрява възстановяването на мускулите. Формулата съдържа кофеин, който действа върху централната нервна система като предизвиква контракции на гладките мускулни влакна, намалява умората, стимулира умствената дейност и намалява сънливостта. Продуктът е обогатена с Таурин, природен източник на енергия.

 

AMIX ATP Energy – PEAK® включва Methocel®, патентовани микро целулозни полимери, които гарантират, че всички компоненти се абсорбират в точното време за оптималн и видими резултати. Methocel® е регистрирана търговска марка на Dow Chemical Company.

 

AMIX ATP Energy – PEAK® е отлична добавка за елитни спортисти и активни хора, които се нуждаят от допълнителна енергия, увеличаване на силата и издръжливостта по естествен начин.

Употреба

Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно преди хранене.