Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

AMIX Anabolic Monster Whey 2.2kg

Цена: 128.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
AMIX

AMIX Anabolic Monster Whey 2.2kg информация

AMIX Anabolic Monster Whey е първокласна протеинова формула с превъзходен вкус и идеална разтворимост. Състои се от 80% чист протеин, съставен от тройна суроватъчна матрица (суроватъчен концентрат, суроватъчен изолат CFM и хидролизат), мицеларен казеин и аминокиселини, получени от говежди протеин изолат с по-висока биологична стойност и високо съдържание на ценни аминокиселини BCAA и L-Глутамин. Amix Monster Whey Protein съдържа уникалната съставка Pep-Form® (левцин пептиди) и свободна форма на аминокиселината L-Левцин за насърчаване на мускулния растеж. Формулата доставя на мускулите незаменими аминокиселини, необходими за изграждане на чиста мускулна маса, спира процесите на катаболизъм и стимулира синтеза на протеини в тялото.

 

Предимства: 

 


  • Стимулира по-бързото възстановяване

  • Подпомага мускулния растеж

  • Лесно разтворим

  • Съдържа Pep-Form® (левцин пептиди), L-Левцин и L-Триптофан

  • Тройна суроватъчна матрица (концентрат, изолат, хидролизат)

  • Съдържа Digezyme® Multi-Enzyme Comple и PhosphoMatrix

  • Без аспартам

  • С ниско съдържание на мазнини и захар

  • Спира катаболизма

 

AMIX Anabolic Monster Whey включва левцин пептиди Pep-Form®, които съдействат за по-ефективно усвояване на хранителни вещества, стимулират синтеза на протеин и насърчават растежа на мускулна маса. Тази уникална съставка осигурява L-Левцин, аминокиселина от съществено значение за развитието на мускулите с висока степен на разтворимост и бионаличност. Проучвания доказват ролята на Pep-Form® в борбата срещу загуба на мускулна тъкан.

 

AMIX Anabolic Monster Whey е обогатен с 1 грам Левцин в свободна форма за допълнително стимулиране на мсукулния растеж. Левцин подпомага азотния баланс и играе роля на гориво за мускулите. Нивата на Левцин намаляват след физическо натоварване и за това се препоръчва тяхното възстановяване след тренировка. AMIX Anabolic Monster Whey спира катаболните процеси, като същевременно увеличава синтеза на протеини.

 

AMIX Anabolic Monster Whey съдържа 500 мг Триптофан в свободна форма. Триптофан е незаменима аминокиселина, която не се произвежда по естествен начин в тялото и се набавя допълнително. Триптофан е естествен прекурсор на серотонин, който предизивиква усещане за спокойствие и подобрява самочувствието. Триптофан подпомага производството на мелатонин, действа като мускулен релаксант и подобрява качеството на съня.

 

Формулата на AMIX Anabolic Monster Whey е обогатена с Digezyme® Multi-Enzyme Complex, богат на храносмилателни ензими за подобряване на храносмилането на протеините, който се състои от амилаза, неутрална бактериална протеаза и липаза, както и целулоза и лактаза. Храносмилателните ензими на това съединение са устойчиви на действието на стомашния сок и запазват храносмилателното си действие.

 

AMIX Anabolic Monster Whey включва PhosphoMatrix, специална комбинация от минерали, които гарантират доставката на важни вещества в кръвта. Съдържа ди-калциев фосфат и ди-калиев фосфат.

 

AMIX Anabolic Monster Whey има отличен вкус и разтворимост и не съдържа захар. Той е подсладен със Splenda ®, известен също като сукралоза, подсладител без съдържание на калории.

Употреба

Разтворете една супена лъжица в 200 мл вода или нискомаслено мляко с блендер или шейкър. Приемайте 2-3 дози на ден в зависимост персомналните Ви нужди.