Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

JOINT FLEX 90 таблетки REAL PHARM

Цена: 24.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

JOINT FLEX 90 таблетки REAL PHARM информация

Real Pharm Joint Flex е хранителна добавка с високо качество, която се предлага по формата на 1200 милиграмови таблетки. Този продукт е част от уникалната линия Health Series на компанията Real Pharm

Joint Flex представлява педантично избрана селекция от основните строителни материали на здравите кости и стави – глюкозамин, хондроитин, метилсулфонилметан (MSM), екстракт от босвелия (Boswellia Serrata) и  хиалуронова киселина, които гарантират постигането на желания ефект.   

Целта на Joint Flex е да предпазва и регенерира съединителната тъкан - ставите, хрущялите, сухожилията, ставните капсули и костната тъкан. Следователно, тази хранителна добавка подобрява подвижността на ставите, като ги предпазва от увреждания, намалява болката, а също така предотвратява и костната декалцификация.

Real Pharm Joint Flex е предназначен за употреба от всички хора, които са изложени на усилена физическа дейност, спортни контузии или дегенеративни проблеми. Глюзаминът в съдържанието на този продукт значително възпира катаболитните процеси в ставния хрущял и участва в създаването на синовиалната течност. Колкото до хондроитина – той е строителният блок, отговарящ за регенерацията на съединителната тъкан, като по този начин той се явява и защита срещу дегенерация на хрущяла. Метилсулфонилметанът (MSM) участва в процеса на формиране на  колагеновите влакна, а  хиалуронан се счита за основната съставка на междуклетъчната маса в синовиалната течност на хрущяла.

Joint Flex е суплемент под формата на таблетки, който може да се приема както от професионални атлети, така и от спортни аматьори. Той е топ продукт, които снабдява хранителния режим на физически активните хора с екстракт от босвелия, глюкозамин сулфат, хондроитин сулфан, метилсулфонилметан (MSM) и хиалуронова киселина. Изброените по-горе компоненти подкрепят опорно-двигателната система, тъй като оказват положителен ефект върху повишеното производството на колаген и спомагат за поддържането на доброто състояние на ставите.

Съдържание на продукта: 90 таблетки (30 дози)

Една дневна доза се равнява на 3 таблетки

Начин на прием: Взимайте по 1 таблетка, три пъти дневно. Не надвишавайте препоръчителната доза от 3 таблетки на ден. Продуктът не е подходящ за употреба от бременни или кърмещи жени.

Забележка: Този суплемент не може да се използва като заместител на разнообразния и пълноценен хранителен режим. Препоръчително е опаковката му да се съхранява на недостъпно за малки деца място.

Състав: глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, метилсулфонилметан (MSM), стандартизиран екстракт, съдържащ 60 % босвелиева киселина, хиалуронова киселина

JOINT FLEX 90 таблетки REAL PHARM - подобни продукти

Z-3 90 таблетки Real Pharm

Z-3 90 таблетки Real Pharm

Витамини и минерали

REAL PHARM

21.00 лв.

Pharm Magnesium + B6 90 таблетки REAL PHARM

Pharm Magnesium + B6 90 таблетки REAL PHARM

Витамини и минерали

REAL PHARM

12.00 лв.

Max Complete 100 таблетки REAL PHARM

Max Complete 100 таблетки REAL PHARM

Витамини и минерали

REAL PHARM

22.00 19.00 лв.