Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

ZINC 90 таблетки REAL PHARM

Цена: 22.00 12.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

ZINC 90 таблетки REAL PHARM информация

Real Pharm ZINC е висококачествена хранителна добавка, кондензирана в таблетки по 450 мг. Този продукт е част от уникалната линия Health Series на компанията Real Pharm

Цинкът е елемент, който играе изключителна важна роля за всеки жив организъм и е от ключово значение за редица основни функции в човешкото тяло. Цинкът оказва положително влияние върху подсилването на имунната система и предпазването от честите настинки, простуди и конюктивити. Редовният прием на суплементи с цинк също така ускорява зарастването на рани и успокоява кожни раздразнения. Други от най-известните свойства на цинка са: подобряването на фертилността и репродуктивните способности, поддържането на
нормалното ниво на тестостерон в плазмата, активното участие в метаболизма на протеините, мазнините и въглехидратите, стимулирането на умствените функции.   

Цинкът играе незаменима роля в хранителния режим не само на професионалните атлети, но и на всички останали хора. Той е особено важен за жените, тъй като предотвратява загубата на коса и чупенето на ноктите. В същото време, недостатъчното количество на цинк в организма може да причини различни кожни болести, както и загубата на апетит, вкус и обоняние.

Real Pharm Zinc е хранителна добавка под формата на таблетки, която е създадена за професионални спортисти и аматьори. Цинкът в съдържанието на този продукт:

- Оказва благоприятно въздействие върху функционирането на имунната система
- Участва в синтеза на ДНК и клетъчното делене
- Подобрява фертилността и репродуктивните способности
- Спомага за поддържането на нормалната серумна концентрация на тестостерон
- Влияе положително върху метаболизма на масните киселини, въглехидратите и ценните микронутриенти

Съдържание на продукта: 90 таблетки (90 дози)

Една доза се равнява на една таблетка

Начин на прием: Взимайте по една таблетка дневно. Не надвишавайте препоръчителната доза от 1 таблетка на ден. Този продукт е предназначен за употреба от възрастни и физически здрави лица. Той не бива да се приема от бременни или кърмещи жени.

Забележка: Този суплемент не може да се използва като заместител на разнообразния и пълноценен хранителен режим. Препоръчително е опаковката му да се съхранява на недостъпно за малки деца място.

Състав:цинк лактат

ZINC 90 таблетки REAL PHARM - подобни продукти

Z-3 90 таблетки Real Pharm

Z-3 90 таблетки Real Pharm

Витамини и минерали

REAL PHARM

21.00 лв.

Pharm Magnesium + B6 90 таблетки REAL PHARM

Pharm Magnesium + B6 90 таблетки REAL PHARM

Витамини и минерали

REAL PHARM

12.00 лв.

Max Complete 100 таблетки REAL PHARM

Max Complete 100 таблетки REAL PHARM

Витамини и минерали

REAL PHARM

22.00 19.00 лв.