Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Real Casein 100 700 гр REAL PHARM

Вкус
Цена: 49.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
REAL PHARM

Real Casein 100 700 гр REAL PHARM информация

Real Pharm Real Casein 100 е висококачествена хранителна добавка, която съдържа мицеларен казеин, позволяващ удълженото освобождаване на аминокиселини в кръвния поток. Този продукт е идеалният избор за всеки трениращ, които иска да осигури на своето тяло постепенно и стабилно насищане с ценни хранителни вещества за продължителен период от време.

Real Pharm Real Casein 100 се препоръчва като вариант за заместване на последната дневна доза протеини и действа най-добре, когато се консумира вечер, около един час преди лягане. Казеинът забавя преминаването на храната през храносмилателната система, като по този начин свежда до минимум разграждането на протеини, които предпазват мускулните клетки.

Благодарение на използваните производствени методи, в съдържанието на Real Casein 100 излишните въглехидрати и мазнини са почти изцяло премахнати.

Real Casein 100 на Real Pharm защитава мускулите от нощен катаболизъм и е „бонбон“ за тези, които биха искали да изградят или да съхранят своите стегнати, релефни тела. Също като другите видове протеини, казеинът е чудесна алтернатива за всеки, който се стреми да развие мускулна маса или да изгуби излишно тегло.

Във всяка доза Real Pharm Real Casein 100 се съдържат по:

- 106 калории
- 24.6 гр протеин
- 1.2 гр въглехидрати
- 0.24 гр въглехидрати
- 0.60 гр мазнини

Съдържание на продукта: 700 гр (около 23 дози)

Една доза се равнява на 30 гр

Начин на прием: Смесете една доза (30 гр) от продукта с 200-300 мл вода или обезмаслено прясно мляко. Пийте до три пъти на ден. Не надвишайте препоръчителното количество за деня.

Състав: мицеларен казеин, какао (във шоколадовата версия на продукта), овкусител, карбоксиметилцелулоза (стабилизатор за сгъстяване), сукралоза (подсладител), оцветители (концентрат от сок на цвекло, бета-каротин, карамел Е150с, рибовлавин Е101)

Забележка: Този продукт не е подходящ за хора, страдащи от бъбречни заболявания и се препоръчва за употреба само от физически здрави и пълнолетни лица.