Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

L-Carnitine 950 мг. 150 капсули REAL PHARM

Цена: 46.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

L-Carnitine 950 мг. 150 капсули REAL PHARM информация

Real Pharm L-Carnitine е естествено срещаща се в организма аминокиселина, известна още като витамин BT. L-карнитинът играе ключова роля в регулирането на нивата на липидите в човешкото тяло, като употребата му преди интензивно физическо натоварване/тренировка ускорява метаболизма на мазнините и по-точно засилва транспортирането на мастните киселини до митохондриите и изгарянето им за производството на енергия.

L-карнитинът мобилизира отложените в мастните депа мазнини, като почти удвоява количеството калории от мазнини, използвани за енергийните нужди на организма и така намалява значително телесните мазнини.

Real Pharm L-Carnitine 150 капсули намалява умората, като едновременно с това подпомага процеса на възстановяване след тренировка. Приемът на L-карнитин подобрява тренировъчните резултати, като е най-ефективен за изчистване на мазнините в комбинация с аеробни (кардио) упражнения/тренировка. Всяка от лесните за поглъщане и бързо разтварящи се капсули съдържа по  950 мг. чист L-карнитин.

Съдържание на продукта: 150 капсули (75 дози)

Една доза се равнява на 2 капсули

Начин на прием: Вземайте 1 доза (2 капсули) веднъж дневно, за предпочитане преди тренировка в тренировъчните дни, или преди интензивно кардио-натоварване в почивните дни.

Забележка: Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години! Използвайте продукта като допълнение към здравословния и балансиран хранителен режим, а не като заместител на такъв! Съхранявайте на сухо и хладно място и не излагайте на пряка слънчева светлина! Пазете далеч от деца!

L-Carnitine 950 мг. 150 капсули REAL PHARM - подобни продукти

Real Pharm L-Carnitine 1500 Liquid + Green Tea 500 мл.

Real Pharm L-Carnitine 1500 Liquid + Green Tea 500 мл.

Продукти за отслабване

REAL PHARM

25.00 лв.

Real Pharm L-Carnitine, Green Tea & CLA 90 таблетки (90 дози)

Real Pharm L-Carnitine, Green Tea & CLA 90 таблетки (90 дози)

Продукти за отслабване

REAL PHARM

31.00 лв.

Reduct Burn 90 таблетки (90 дози)  Real Pharm

Reduct Burn 90 таблетки (90 дози) Real Pharm

Продукти за отслабване

REAL PHARM

49.00 лв.