Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

HMB 300 капсули REAL PHARM

Цена: 50.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
REAL PHARM

HMB 300 капсули REAL PHARM информация

HMB или бета-хидрокси бета-метилбутирична киселина (β-Hydroxy β-methylbutyric acid), е органично съединение, получаващо се по естествен начин при катаболното разграждане на протеините, и по-точно – продукт на разграждането на левцина.  

Допълнителният прием на веществото помага за повишаване на издръжливостта при интензивни физически натоварвания и има ясно изразен антикатаболен ефект – предпазва натрупаната мускулна маса от разграждане при недостиг на енергия. Съединението подпомага и възстановяването, регенерирането на мускулните влакна и стимулира техния растеж.

Real Pharm HMB съдържа 1000 мг. бета-хидрокси бета-метилбутират във всяка капсула или 3 гр. в 1 доза от 3 капсули. Капсулната форма с лесно разтворимо покритие, съдържа кондензирана форма на активното вещество, което осигурява по-бързо и по-голямо усвояване, в сравнение с таблетните форми.

Продуктът дава най-добри резултати за качване на мускулна маса при начинаещите с тренировките с тежести, като при напредналите спомага в най-голяма степен за съхраняване на мускулната маса, нейното възстановяване и поддържането на силовия й капацитет. Не на последно място, приемът на HMB поддържа доброто структурно състояние и на костната тъкан.

Съдържание на продукта: 300 капсули (100 дози)

Една доза се равнява на 3 капсули

Начин на прием: Вземайте по 1 капсула 3 пъти дневно, с основните хранения за деня. Не превишавайте препоръчителния дневен прием от 3 капсули дневно!

Забележка: Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години! Пазете далеч от деца! Използвайте продукта като допълнение към здравословния и балансиран хранителен режим, а не като заместител на такъв!