Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

BCAA 300 caps Real Pharm

Цена: 50.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
REAL PHARM

BCAA 300 caps Real Pharm информация

Висококачествен комплекс с верижно-разклонени аминокиселини (BCAA) – L-левцин, L-валин и L-изолевцин в класическото съотношение 2:1:1, под формата на лесни за преглъщане капсули от 950 мг. Те са с лесно разтворима обвивка, което осигурява повишена усвояемост на активните съставки.

Real Pharm BCAA 300 капсули е уникален по съотношението на „цена-качество” продукт в категорията на верижно-разклонените аминокиселини, като доставя фармацевтично чисти BCAA в инстантна форма.

Формулата е разработена така, че позволява да започнете да тренирате много бързо след приема на продукта, без да се опасявате от катаболно разграждане на мускулите и позволява най-ефективното и бързо натрупване на нова мускулна маса, тъй като верижно-разклонените аминокиселини са метаболизират директно в работещите мускули.

Всяка доза Real Pharm BCAA ще ви зареди с 3,8 гр. верижно-разклонени аминокиселини, които увеличават значително ефективността на тренировките с тежести за стимулиране на мускулния растеж, ускоряват регенерацията на тялото след тежки силови натоварвания, имат подчертан анаболен и антикатаболен ефект върху мускулатурата.

Засиленият протеинов синтез в по-дълъг период от време подобрява и съотношението между мускули и телесни мазнини в тялото, като води до засиленото изчистване на вторите.