Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Amix - Amino Leu-Core ™ Liquid / 920ml.

Цена: 41.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
AMIX

Amix - Amino Leu-Core ™ Liquid / 920ml. информация

Amix Leu-Core Liquid е високо ефективна течен амино комплекс, създаден да предостави пълния спектър от перфектни усвояеми аминокиселини с подсилено съдържание на най-важните разклонено-верижна аминокиселина L-левцин.

Тази формула се състои от уникалната Hydro Fusion Matrix с допълнение от левцин пептиди (Pep-Form®) и комплекс от важни аминокиселини в свободна форма, както и Витамин В6.

Amix Leu-Core Liquid е подсладен със сукралоза Splenda ® и затова не съдържа никакъв аспартам!

Левцин пептиди Pep-Form ® сасъздадени чрез патентован процес, който свързва свободни форми на левцин с левцин пептиди, изолирани от свежа сладка суроватка, използвайки модерни технологии за разпадане и разделяне. Тази уникална технология за разделяне и обработване дава резултат от 40% съдържание на левцин.

Употреба

Основната дневна доза е 40 мл. За да предпазите мускулите от разпадане, приемайте 20 мл (2 супени лъжици) приблизително 30 мин. преди физическо натоварване. За да ускорите възстановяването, приемайте 20 мл непосредствено след физическо натоварване. И в двата случая използвайте 20 мл преди и 20 мл след това, за да стимулирате аминокиселинните запаси и азотния баланс. Съхранявайте в хладилник след отваряне.